طرز تهیه کوکو گردو و گوشت

طرز تهیه کوکو گردو و گوشت

پایه اصلی این غذا گردو می‌باشد که می‌توان از خواص مهم گردو به داشتن مس که برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن مفید است و اسید فولیک و فسفر نام برد، اما با خوردن گردو بیماری‌های قلبی عروقی کاهش پیدا می‌کند و از بروز سرطان‌ها پیشگیری می‌کند.
کد خبر: ۹۶۲۱۸
بازدید : ۸۴۰۲
۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳

کوکو گردو و گوشت که یک غذایی بسیار خوشمزه و مجلسی می‌باشد که از گردوی آسیاب شده به همراه گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود شما برای چسبندگی بیشتر می‌توانید سیب زمینی یا برنج استفاده کنید.

ولی پایه اصلی این غذا گردو می‌باشد که می‌توان از خواص مهم گردو به داشتن مس که برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن مفید است و اسید فولیک و فسفر نام برد، اما با خوردن گردو بیماری‌های قلبی عروقی کاهش پیدا می‌کند و از بروز سرطان‌ها پیشگیری می‌کند.

شما می‌توانید کوکو گردو و گوشت را با نان و یا برنج به عنوان وعده اصلی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو گردو و گوشت ساده

گردو ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو گردو و گوشت با سیب زمینی

مرحله اول: آماده سازی مواد

پیاز را پوست گرفته و آبش را گرفته تا مانع شل شدن کوکو شود. سیب زمینی را نیز رنده بزنید و آبش را بگیرید. گردو‌ها را آسیاب ریز بزنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: تهیه مواد کوکو گردو و گوشت

داخل یک کاسه گوشت به همراه سیب زمینی و پیاز و گردو و ادویه‌ها مخلوط کنید و شروع به ورز دادن مواد کنید تا کاملا منسجم شوند می‌توانید وقتی مواد کوکو حالت گرفته آن را ۱۰۰ بار داخل کاسه کوبیده تا در هنگام سرخ کردن وا نرود.

مرحله سوم: سرخ کردن کوکو گردو و گوشت

بدلیل داشتن گردو این کوکو روغن را سریع به خودش جذب می‌کند پس به اندازه روغن داخل تابه ریخته و از مواد کوکو با قاشق بردارید و داخل تابه سرخ کنید، چون گردو زود می‌سوزد برای اینکه کوکو‌ها زود پخته شوند درب تابه را گذاشته تا خودش را کمی بگیرد سپس کوکو‌ها را پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. کوکو گردو و گوشت حاضر است آن را تزئین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کوکو گردو و گوشت مجلسی‌

می‌توانید بجای سیب زمینی ۱ پیمانه برنج پخته شده اضافه کنید.
اگر مایه کوکو خیلی شل بود می‌توانید از پودر سوخاری یا کمی آرد استفاده کنید.
اگر زمان کافی برای تهیه کوکو گردو و گوشت دارید می‌توانید مایه را کمی در یخچال گذاشته تا استراحت کند.‌
می‌توانید از مقداری سبزی معطر نیز در این کوکو گردو استفاده کنید.
 
دقت کنید میزان گردو و گوشت باید یکسان باشد.
رنگ کوکو به دلیل داشتن گردو قهوه‌ای تیره می‌شود.
میزان آسیاب گردو نباید خیلی ریز باشد وگرنه به روغن می‌افتد.
کوکو اصلا بوی تخم مرغ نمی‌دهد پس اگر نیاز بود و مواد چسبندگی نداشت می‌توانید یکی دیگر اضافه کنید.
 
منبع: پارسی دی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
از میان اخبار
نگاه