طرز تهیه روغن دنبه

طرز تهیه روغن دنبه

قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را می‌گیرد و ماندگاری روغن را بیشتر می‌کند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت. البته بنده در ظرف شیشه‌ای روغن را نگه می‌دارم.
کد خبر: ۹۶۵۷۰
بازدید : ۱۰۴۶
۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۲
روغن دنبه خیلی برای بدن مفید است. با مصرف آن به مرور از کبد چرب و چاقی و امراض دیگر نجات پیدا می‌کنید.

مواد لازم برای تهیه روغن دنبه گوسفندی

دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم
ماست ۲ لیوان
سرکه ۱ لیوان
هل سبز ۱۴ عدد
پیاز۱ عدد
زردچوبه۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت روغن دنبه گوسفندی

۱. دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغن آن یکدست از دنبه‌ها خارج شود.

۲. دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا به غیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.

۳. وقتی که به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.

۴. بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید؛ و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید.

فوت و فن ها:

- حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد، چون با حرارت بالا کف می‌کند و نمی‌توانید کنترل کنید و روغن از دست می‌رود. باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت می‌باشد.

- علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن می‌باشد.

- قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را می‌گیرد و ماندگاری روغن را بیشتر می‌کند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت. البته بنده در ظرف شیشه‌ای روغن را نگه می‌دارم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
از میان اخبار
نگاه
تازه‌‌ترین عناوین