اینفوگرافی/ فواید خرما برای سلامتی
خرما با ویژگی و خواصی که دارد خود را به یکی از بهترین غذاهای شیرین کننده و همه کاره تبدیل کرده است و در همین راستا میتواند عملکرد گوارش را تنظیم کند. آنها میتوانند تنها طی مدت نیم ساعت مصرف انرژی را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.
کد خبر :
۹۷۰۳۴
بازدید :
۵۸۴۹
فرادید | فواید خرما شامل درمان اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و عروقی، کم خونی، اختلالات جنسی، اسهال، سرطان معده و بسیاری از مشکلات دیگر میشود. همچنین مصرف پیوسته این محصول به افزایش وزن کمک میکند. خرماها غنی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر هستند. این محصولات خوش طعم حاوی روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همگی برای سلامتی مفید هستند. برخی از متخصصان سلامت میگویند که مصرف روزانه خرما و قرار دادن آن در رژیم غذایی متعادل و سالم، امری ضروری است.
فواید بالا مصرف خرما، آنها را به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی جهت رشد و تقویت عضلات تبدیل کرده است. در حقیقت افراد میتوانند آنها را به چندین روش مختلف مصرف کنند، مانند مخلوط کردن خرما با شیر و ماست یا مصرف آن در کنار نان برای صبحانه. خرما نه تنها برای بزرگسالان بلکه برای کودکان نیز مفید است.
اخیرا بر اساس یک نظرسنجی پزشکی، پذیرفته شده است که مزایای خرما در پیشگیری از ابتلای به سرطان معده مفید عمل میکند. افرادی که مسلمان هستند و روزه میگیرند، در طول روز از مصرف غذا و نوشیدن آب صرف نظر میکنند، اما در پایان روز، روزه خود را با صرف خرما در کنار نوشیدن آب باز میکنند.
فواید بالا مصرف خرما، آنها را به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی جهت رشد و تقویت عضلات تبدیل کرده است. در حقیقت افراد میتوانند آنها را به چندین روش مختلف مصرف کنند، مانند مخلوط کردن خرما با شیر و ماست یا مصرف آن در کنار نان برای صبحانه. خرما نه تنها برای بزرگسالان بلکه برای کودکان نیز مفید است.
اخیرا بر اساس یک نظرسنجی پزشکی، پذیرفته شده است که مزایای خرما در پیشگیری از ابتلای به سرطان معده مفید عمل میکند. افرادی که مسلمان هستند و روزه میگیرند، در طول روز از مصرف غذا و نوشیدن آب صرف نظر میکنند، اما در پایان روز، روزه خود را با صرف خرما در کنار نوشیدن آب باز میکنند.
مصرف این ماده غذایی به جلوگیری از پرخوری غذا کمک میکند. هنگامی که بدن شروع به جذب مواد مغذی خرما میکند، احساس گرسنگی نیز کاهش مییابد. از خرما همچنین به عنوان شیرین کننده در طبخ کیک و کوکی استفاده میشود. مصرف خرما میتواند کمک زیادی به تسکین و تقویت سیستم عصبی کند، زیرا مقدار قابل توجهی پتاسیم دارد.
خرما با ویژگی و خواصی که دارد خود را به یکی از بهترین غذاهای شیرین کننده و همه کاره تبدیل کرده است و در همین راستا میتواند عملکرد گوارش را تنظیم کند. آنها میتوانند تنها طی مدت نیم ساعت مصرف انرژی را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.
خرما با ویژگی و خواصی که دارد خود را به یکی از بهترین غذاهای شیرین کننده و همه کاره تبدیل کرده است و در همین راستا میتواند عملکرد گوارش را تنظیم کند. آنها میتوانند تنها طی مدت نیم ساعت مصرف انرژی را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.
انجمن سرطان آمریکا توصیه میکند روزانه ۲۰ تا ۳۵ گرم فیبر غذایی مصرف کنید که این میزان فیبر میتواند از طریق مصرف خرما تامین شود. همچنین بیان کرده است که مصرف خرما در هر روز به حفظ سلامتی چشم کمک خواهد کرد. ویژگی اصلی آنها محافظت از چشمها در برابر مشکل کم بینی شبانه است.
۰