تحقیقات نشان داده مصرف گوجه فرنگی ممکن است به حفظ پوست در برابر پرتوهای مضر فرابنفش خورشید کمک کند و خطر آفتاب سوختگی را کاهش دهد. محققان معتقدند علت آن غلظت بالای کاروتنوئید در گوجه فرنگی، یکی از اجزای سازندهی لیکوپین است.
جگر سفید یا همان ریه سرشار از آهن، پروتئین، ویتامین A است. هرچند ویتامین آ موجود در جگر سفید کمتر از جگر سیاه است، اما مصرف این بخش از گوسفند برای سلامتی بدن مفید است.
دادههای زیادی نشان میدهند که برخی از ادویهجات مانند دارچین، زیره، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز میتوانند متابولیک بدن را افزایش دهند و اشتها را کمتر کنند.
برای رفع بی خوابیهای ناشی از استرس و فشارهای عصبی نیز میتوانید روزانه ۱ تا ۲ فنجان دمنوش بادرنجبویه میل کنید.
کلم کیل دارای حجم قابل توجهی از پتاسیم است. دریافت پتاسیم کافی در طول روز میتواند به تنظیم فشار خون و پیشگیری از افزایش سطح کلسترول خون در بدن کمک کند.
در واقع کلمه اسپرسو به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته میشود. اسپرسو نوعی قهوه است که در دستگاه اسپرسو دم میشود. دانهها قبلاً خوب آسیاب میشوند و سپس دوز سریعی از فشار زیاد و آب گرم دریافت میکنند.
محققان دریافتند افرادی که دارای سطوح بالای آنتی اکسیدان هستند، با خطر کمتری از ابتلا به زوال عقل روبهرو میشوند. حال متخصصان میگویند فوایدی که در خصوص آن صحبت میشود، ناشی ترکیبات فراوانی است که در اسفناج و سبزیجات برگدار وجود دارد.
لواشک جدا از طعم بی نظیرش که باعث میشود کسی آن را رد نکند، خواص تغذیهای و درمانی زیادی نیز دارد
دتاکس واتر سیب و دارچین به عنوان نوشیدنی برای تسریع متابولیسم بدن و کاهش وزن توصیه میشود.
امروزه از روغن کنجد خصوصاً کنجد سیاه در تهیه انواع فراودههای آرایشی و بهداشتی خصوصاً محصولاتی که برای رفع انواع خشکیها تجویز میشوند استفاده میشود.
بادام یکی از دانههای سرشار از پروتئینهاست که تقریبا حدود ۵ برابر وزن هر دانه، پروتئین دارد. این خوراکی از این جهت برای افرادی که رژیمهای گیاهخواری دارند مفید است و به تامین بخشی از نیاز بدن به پروتئینها کمک میکند.
باقالی بهراحتی آماده خوردن میشود. این منبع غذایی به کاهش وزن کمک میکند و سرشار از فیبر و پروتئین است.
زنان باردار و شیرده نیز باید قبل از مصرف کاسنی نظر پزشک معالج خود را جویا شوند، زیرا تحقیقات در مورد ایمنی آن در این جمعیتها محدود است.
ثعلب به دلیل ماده موکوس مانندی که دارد به درمان مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل، نفخ شکم و سو هاضمه کمک کرده و برای درمان اسهال، به ویژه در کودکان مفید میباشد.
بر اساس مطالعات صورتگرفته، گردو به دلیل دارا بودن امگا ۳، به بهبود سلامت مغز کمک میکند؛ به عبارتی خوردن گردو با ارتقای عملکرد شناختی و حافظه مرتبط است.