فرادید | مجله زندگی - خوردنی

Faradeed

عسل و فواید آن برای کاهش وزن

عسل و فواید آن برای کاهش وزن

عسل می‌تواند آب، انرژی، فیبر، قند، ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف را در اختیار بدن انسان قرار دهد. عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، سدیم، پتاسیم، فسفر، روی، و کلسیم است.
۶ دمنوش بهاری برای رفع کسالت

۶ دمنوش بهاری برای رفع کسالت

نارنج دافع صفراست و سلول‌های کبدی را به کار و فعالیت واداشته و ضعف و نارسایی آن را درمان می‌کند. این دم کرده برای معالجه تورم گلو، درمان درد سینه و سردرد بسیار مفید است و ضد یبوست است، این دمنوش خاصیت ضدمیکروبی و ضدباکتریایی نیز دارد.
بهترین زمان مصرف ماست و خواص آن

بهترین زمان مصرف ماست و خواص آن

متخصصان معتقدند ۶۰ دقیقه بعد از تمرینات ورزشی، بهترین زمان برای تغذیه و بازیابی بدن با مواد غذایی مغذی است. در این بین پروتئین یک انتخاب عالی است که می‌توانید از ماست به عنوان یک میان وعده ایده‌آل در یک ساعت بعد از تمرین دریافت کنید.
خواص گل بابونه

خواص گل بابونه

بابونه به کاهش درد ناشی از زخم ها، زخم‌های لثه، دندان درد و همچنین مقابله با باکتری‌های مضر که می‌توانند در دهان زندگی کنند نیز کمک می‌کند.
چه کسانی نباید قارچ مصرف کنند؟

چه کسانی نباید قارچ مصرف کنند؟

مصرف طبخ شده قارچ با شوید، روغن کنجد و آویشن عوارض گوارشی را کاهش می‌دهد و توصیه شده است تا از نوشیدن آب بعد از خوردن قارچ به شدت پرهیز شود.
۹ باور اشتباه و رایج درباره تخم‌مرغ

۹ باور اشتباه و رایج درباره تخم‌مرغ

تخم‌مرغ هم از آن مواد غذایی پرحاشیه است. از یک طرف هزار و یک خاصیت برای آن برشمرده‌اند و نباید از رژیم غذایی حذف شود، از طرف دیگر متهم ردیف اول کلسترول بالاست و باید از آن پرهیز شود.
۱۰ خاصیت باورنکردنی بادام هندی

۱۰ خاصیت باورنکردنی بادام هندی

بادام هندی با پروتئین فراوانی که دارد باعث می‌شود کودکان استخوان‌های سالم و عضلات قوی تری داشته باشند. همچنین کم خونی کودکان را با بادام هندی می‌توان درمان کرد.
قهوه خوش طعم با فرمول ریاضی

قهوه خوش طعم با فرمول ریاضی

برای یک اسپرسو ایده آل، دانشمندان استفاده از ۱۵ گرم دانه درشت قهوه را توصیه می‌کنند، ضمن اینکه باید فرآیند را از ۲۵ به ۷-۱۴ ثانیه کاهش داد. در این حالت، عطر نوشیدنی منحصر بفرد و تلخی کمتری خواهد داشت.
آیین قهوه‌خوری در ایران

آیین قهوه‌خوری در ایران

برخی در مراحل آخر به این قهوه دارچین و هل هم اضافه می‌کنند. در چند دهه گذشته تهیه این قهوه به‌صورت گسترده منسوخ شده بود، اما به تازگی در ورودی شهر زیرزمینی نوش‌آباد یک کافه اقدام به احیای این قهوه کرده‌است.
تأثیر فنجان روی طعم قهوه

تأثیر فنجان روی طعم قهوه

معلوم شد که قهوه در فنجان‌های با پوشش هموار از طرف تست کننده‌ها شیرین‌تر و در فنجان‌های با پوشش زمخت، تلخ تلقی می‌شوند.
بهترین نان‌های دنیا و تاریخچه آن‌ها
سنگگ در میان ۵۰ نان برتر جهان

بهترین نان‌های دنیا و تاریخچه آن‌ها

تعریفی مطلق از نان نه تنها ضرورتی ندارد؛ بلکه زیان‌بخش است. روبل، نویسنده کتاب «نان: یک تاریخ جهانی» می‌گوید: «نان همان چیزی است که فرهنگ شما می‌گوید [آن را به عنوان نان می‌شناسد]. [حتماً]نیازی نیست با نوع خاصی از آرد درست شده باشد [تا بتوان به آن گفت: نان].»
حقایقی درباره موز

حقایقی درباره موز

اگرچه خواص موز برای بسیاری آشکار است، تعداد اندکی می‌دانند که میزان رسیدگی موز می‌تواند روی خواص تغذیه‌ای آن تأثیر بگذارد. «موز‌های خالدار حاوی آنتی‌اکسیدان زیادی هستند که افراد را در مقابل سرطان محافظت می‌کند.»
طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل

اواخر قرن بیستم این غذا در آمریکای شمالی و شرق برلین در آلمان محبوبیت زیادی داشت و در رستوران‌های خیابانی سرو می‌شد.
خواص چای
نوشیدنی مفید و ساده

خواص چای "به" را بشناسید

تجربه نشان داده میوه و برگ به، می‌تواند بر بیماری‌های قلبی مؤثر باشد و به خاطر وجود منابع غنی از پکتین در این میوه داروی مؤثر برای سیستم قلبی عروقی است.
باکتری‌ها قهوه را خوش طعم می‌کنند

باکتری‌ها قهوه را خوش طعم می‌کنند

در فرآیند تخمیر طولانی مدت، باکتری "لوکونوستوک" (leuconostocs) کاهش می‌یابد و "لاکتوباسیلوس" (Lactobacillus) جایگزین آن می‌شود. لوکونوستوک، نوعی از باکتری اسید لاکتیک است که برای تهیه خمیر ترش مورد استفاده قرار می‌گیرد. به گفته ویست، باکتری اسید لاکتیک پیش از تخمیر نیز وجود دارد و در طول این فرآیند، لاکتوباسیلوس بیشتر تکثیر می‌شود.