فرادید | مجله زندگی - خوردنی

Faradeed

با شکم خالی، این مواد غذایی را نخورید

با شکم خالی، این مواد غذایی را نخورید

صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی روزانه است، اما این توصیه زمانی اعتبار دارد که خوراکی‌ها برای صبحانه با آگاهی و درایت انتخاب شده باشند. بسیاری از مواد خوراکی را نباید با شکم خالی صرف کرد.
بهترین غذا‌ها برای خنک کردن بدن

بهترین غذا‌ها برای خنک کردن بدن

در تابستان، همراه با غذا‌های حاوی پروتئین، آناناس بخورید. مصرف پروتئین باعث احساس گرما می‌شود، چون بدن برای هضم آن به انرژی زیادی نیاز دارد. اما آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که هضم پروتئین را برای بدن راحت‌تر می‌کند.
چگونه می توان عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص داد؟

چگونه می توان عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص داد؟

چگونه عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهیم؟ تشخیص عسل طبیعی آن هم بوسیله آب و کبریت دروغی است که بسیاری از افراد نا آشنا با زنبورداری و صنعت غذایی مطرح می کنند. گاهی نیز روش های عجیبی می شنویم که واقعا مغزمان سوت می کشد. با این حال اساتید رشته زنبورداری برای شناسایی عسل طبيعي از روش‌های آزمایشگاهی استفاده می‌کنند اما مردم هم با استفاده از روش‌های ساده تجربی تقریبا" می‌توانند نوع طبیعی را از تقلبی تشخیص دهند.
عوارض مصرف بیش از حد کافئین

عوارض مصرف بیش از حد کافئین

این گزارش در مورد یک بیمار ۲۶ ساله که مقدار دو قاشق چایخوری (تقریبا ۲۰ گرم) پودر کافئین مصرف کرده است. این میزان معادل ۵۰ تا ۶۰ فنجان قهوه است که به گفته هارستن و همکارانش این میزان بیشتر از مقدار لازم برای کشتن یک فرد است.
برای تقویت ریه‌ها، چه بخوریم؟

برای تقویت ریه‌ها، چه بخوریم؟

مراقبت و تقویت ریه‌ها در شرایط شیوع کرونا از اهمیت بیشتری برخوردار است و باید از روش‌های مختلفی برای محافظت از سیستم تنفسی خود بهره بگیرید.
۲۰ نکته تغذیه‌ای در ایام امتحانات

۲۰ نکته تغذیه‌ای در ایام امتحانات

بعضی از دانش آموزان به دلیل اضطراب زیاد، امتحانات خود را خراب می‌کنند، بنابراین بهتر است برای مقابله با این اضطراب از غذا‌های مناسب استفاده کنند. بعضی از سبزی‌ها از قبیل: ریحان، نعنا، کاهو و سیب در کاهش اضطراب بسیار مفید هستند.
۱۴ خوراکی که نباید در یخچال بگذارید

۱۴ خوراکی که نباید در یخچال بگذارید

اما به تازگی مشخص شده است که برخی خوراکی‌ها تازگی خود را در یخچال از دست می‌دهند. همچنین برخی اوقات سرد کردن خوراکی‌ها طعم و عطر آن‌ها را کاهش می‌دهد و تغییراتی نیز در بافت آن‌ها ایجاد می‌کند.
این مواد غذایی، رادیو اکتیو دارند

این مواد غذایی، رادیو اکتیو دارند

از کربن ۱۴ برای تاریخ‌گذاری کربن Radiocarbon Dating، روشی برای شناسایی سن فسیل‌ها، استفاده می‌شود. با این حال، برخی از مواد غذایی رادیواکتیو بسیار بیشتری نسبت به سایرین دارند.
۸ ماده مغذی که نباید بخورید

۸ ماده مغذی که نباید بخورید

سالانه آفت‌کش‌های بسیاری برای مزارع توت‌فرنگی خریداری و مصرف می‌شود. محصولات توت‌فرنگی این مزارع با سایز‌های بزرگ عجیب و غریب، که هیچ شباهتی به فواید توت‌فرنگی‌های ارگانیک ندارند برداشت می‌شوند.

"کدو تخم کاغذی" و خواص درمانی آن

گیاه کدو تخم کاغذی از جمله گیاهانی است که از دیرباز مورد توجه بشر بوده است. با اینکه از گذشته بسیار دور مصارف خوراکی آن مرسوم بوده است، ولی بعد‌ها به اثر دارویی آن پی برده شده است.
میوه‌ای که قاتل چربی‌هاست

میوه‌ای که قاتل چربی‌هاست

این میوه در مبارزه با شرایط مختلفی همچون خستگی، تب، دیابت، مالریا، یبوست، مشکلات ادراری، اسیدیته اضافی و موارد دیگر به بدن کمک خواهد کرد.