فرادید | مجله زندگی - خوردنی

Faradeed | فرادید اخبار

چرا باید هر روز گوجه فرنگی بخوریم؟

چرا باید هر روز گوجه فرنگی بخوریم؟

تحقیقات نشان داده مصرف گوجه فرنگی ممکن است به حفظ پوست در برابر پرتو‌های مضر فرابنفش خورشید کمک کند و خطر آفتاب سوختگی را کاهش دهد. محققان معتقدند علت آن غلظت بالای کاروتنوئید در گوجه فرنگی، یکی از اجزای سازنده‌ی لیکوپین است.

«خوراک دل و جگر» و حقایقی که باید بدانید!

جگر سفید یا همان ریه سرشار از آهن، پروتئین، ویتامین A است. هرچند ویتامین آ موجود در جگر سفید کمتر از جگر سیاه است، اما مصرف این بخش از گوسفند برای سلامتی بدن مفید است.
غذا‌هایی با طبع گرم چه فوایدی دارند؟

غذا‌هایی با طبع گرم چه فوایدی دارند؟

داده‌های زیادی نشان می‌دهند که برخی از ادویه‌جات مانند دارچین، زیره، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز می‌توانند متابولیک بدن را افزایش دهند و اشتها را کمتر کنند.
کلم کیل؛ سبزی پرخاصیت بهار

کلم کیل؛ سبزی پرخاصیت بهار

کلم کیل دارای حجم قابل توجهی از پتاسیم است. دریافت پتاسیم کافی در طول روز می‌تواند به تنظیم فشار خون و پیشگیری از افزایش سطح کلسترول خون در بدن کمک کند.

انواع و اقسام قهوه را بشناسید!

در واقع کلمه اسپرسو به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته می‌شود. اسپرسو نوعی قهوه است که در دستگاه اسپرسو دم می‌شود. دانه‌ها قبلاً خوب آسیاب می‌شوند و سپس دوز سریعی از فشار زیاد و آب گرم دریافت می‌کنند.

اسفناج بخورید تا آلزایمر نگیرید

محققان دریافتند افرادی که دارای سطوح بالای آنتی اکسیدان هستند، با خطر کمتری از ابتلا به زوال عقل روبه‌رو می‌شوند. حال متخصصان می‌گویند فوایدی که در خصوص آن صحبت می‌شود، ناشی ترکیبات فراوانی است که در اسفناج و سبزیجات برگدار وجود دارد.
خواص درمانی کنجد با قدمت ۴۰۰۰ سال

خواص درمانی کنجد با قدمت ۴۰۰۰ سال

امروزه از روغن کنجد خصوصاً کنجد سیاه در تهیه انواع فراوده‌های آرایشی و بهداشتی خصوصاً محصولاتی که برای رفع انواع خشکی‌ها تجویز می‌شوند استفاده می‌شود.

به خوردن بادام عادت کنید!

بادام یکی از دانه‌های سرشار از پروتئین‌هاست که تقریبا حدود ۵ برابر وزن هر دانه، پروتئین دارد. این خوراکی از این جهت برای افرادی که رژیم‌های گیاهخواری دارند مفید است و به تامین بخشی از نیاز بدن به پروتئین‌ها کمک می‌کند.

خواص شگفت‌انگیز گیاه ثعلب

ثعلب به دلیل ماده موکوس مانندی که دارد به درمان مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل، نفخ شکم و سو هاضمه کمک کرده و برای درمان اسهال، به ویژه در کودکان مفید می‌باشد.

منابع گیاهی امگا۳

بر اساس مطالعات صورت‌گرفته، گردو به دلیل دارا بودن امگا ۳، به بهبود سلامت مغز کمک می‌کند؛ به عبارتی خوردن گردو با ارتقای عملکرد شناختی و حافظه مرتبط است.