سوپ لذیذ با بیکن و سیبزمینی
آماده سازی مواد و پختن سوپ ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمیبرد.
کد خبر :
۴۶۶۳۲
بازدید :
۱۵۷۵
پوره سیب زمینی را همیشه میشود درست کرد، امروز از شما میخواهیم از آن دست بردارید و سیب زمینی شیرین را به یک سوپ خوشمزه و نرم تبدیل کنید. آماده سازی مواد و پختن سوپ ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمیبرد. با ما همراه شوید.
مواد مورد نیاز (برای ۴ نفر):
۴ تکه بیکن خرد شده
۱ عدد پیاز قرمز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق چایی خوری نمک
نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه تازه
مقدار کمی فلفل هندی (اختیاری)
۳ عدد سیبزمینی شیرین بدون پوست و خرد شده
۴ بسته (کنسرو) مایع سوپ با طعم مرغ
آب یک لیموی تازه
طرز تهیه:
یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید و بیکنها را درون آن بپزید. بعد آنها را روی کاغذ روغنگیر بگذارید تا خشک شوند. پیازها را درون همان قابلمه بریزید و آنها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود. با نمک و فلفل هم آنها را طعمدار کنید.
سیبزمینی شیرین و مایع سوپ را اضافه کنید. هنگامی که بخار از روی آن بلند شد، شعله را کم کنید و ۲۷ تا ۳۰ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا سیبزمینیها نرم شوند.
سپس آن را با مخلوط کن دستی هم بزنید و تا صاف و یکدست شود و در انتها آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید. سوپ را گرم و تازه به ظرف منتقل کنید و بیکنهای پخته شده را رویش بریزید، و بلافاصله سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
۴ تکه بیکن خرد شده
۱ عدد پیاز قرمز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق چایی خوری نمک
نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه تازه
مقدار کمی فلفل هندی (اختیاری)
۳ عدد سیبزمینی شیرین بدون پوست و خرد شده
۴ بسته (کنسرو) مایع سوپ با طعم مرغ
آب یک لیموی تازه
طرز تهیه:
یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید و بیکنها را درون آن بپزید. بعد آنها را روی کاغذ روغنگیر بگذارید تا خشک شوند. پیازها را درون همان قابلمه بریزید و آنها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود. با نمک و فلفل هم آنها را طعمدار کنید.
سیبزمینی شیرین و مایع سوپ را اضافه کنید. هنگامی که بخار از روی آن بلند شد، شعله را کم کنید و ۲۷ تا ۳۰ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا سیبزمینیها نرم شوند.
سپس آن را با مخلوط کن دستی هم بزنید و تا صاف و یکدست شود و در انتها آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید. سوپ را گرم و تازه به ظرف منتقل کنید و بیکنهای پخته شده را رویش بریزید، و بلافاصله سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
۰