کشف ۱۳۸ میلیارد ارز قاچاق و ۲ میلیون دینار تقلبی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، گفت: بالغ بر ۱۳۸ میلیارد تومان انواع ارز قاچاق (یورو، دلار، دینار عراق، درهم امارات، دینار کویت) در ۱۵ روز فعالیت قرارگاه اربعین پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تاریخ ۸ تا ۲۲ مردادماه سال جاری کشف و ضبط شد.
تلاش کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی برای برخورد با قاچاقچیان کالا و ارز در ایام اربعین هم ادامه داشت تا جایی که علاوه بر دستگیری دلالان، انواع ارز قاچاق نیز کشف و ضبط شد.
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، گفت: بالغ بر ۱۳۸ میلیارد تومان انواع ارز قاچاق (یورو، دلار، دینار عراق، درهم امارات، دینار کویت) در ۱۵ روز فعالیت قرارگاه اربعین پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تاریخ ۸ تا ۲۲ مردادماه سال جاری کشف و ضبط شد.
پلیس امنیت اقتصادی با همه توان و ظرفیت خود در راستای اجرای مأموریتهای اربعین در مرزهای هفتگانه حضوری فعال و هدفمند داشته است؛ بطوریکه در اربعین سال جاری بهمنظور پیشگیری و برخورد با جرائم و مفاسد اقتصادی از جمله دلالان ارزی و خدمترسانی به زائران اربعین بیش از ۷۰۰۰ محموله بار مواکب مورد بازدید و رصد کارآگاهان پلیس امنیت اقتصاد مستقر در مرزها قرار گرفت.
سردار رحیمی با بیان دستگیری ۴۹ نفر دلال ارزی در اجرای مأموریت اربعین میگوید که در این مدت دو میلیون و ۳۰ هزار دینار تقلبی کشف و دو نفر نیز در این رابطه دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
منبع: فارس