آب دریاچه این سد بزرگ ۵ متر بالا آمد؛ ورودی آب افزایش می‌یابد

آب دریاچه این سد بزرگ ۵ متر بالا آمد؛ ورودی آب افزایش می‌یابد

تصاویر منتشر شده به همراه توضیحات مسئولان ذی‌ربط نشان می‌دهد که یک سد بزرگ کشور با بارش‌های اخیر در هفته‌های گذشته جان دوباره گرفته است.

کد خبر : ۲۷۹۴۶۴
بازدید : ۳۴

 از اواخر آذرماه امسال و اوایل دی‌ماه که بارش‌های خوبی اتفاق افتاد برخی از سدها مانند همین سد جیرفت آبگیری مناسب و امیدوار کننده‌ای داشتند. 

سد جیرفت یک سد بتنی دو قوسی در شمال شهرستان جیرفت در استان کرمان است که با ظرفیت ذخیره ۵۰۰ میلیون متر مکعب آب روی رودخانه هلیل رود بنا شده است.

در چند روز اخیر ۹۶ میلی‌متر بارندگی ثبت شده است. طی این مدت ۲۴ میلیون متر مکعب حجم آب دریاچه اضافه شد و از نظر ارتفاعی پنج متر به تراز آب دریاچه افزوده شده است. حجم کل سد د ر حال حاضر ۳۲۲ مبلیون متر مکعب است. اما در شرایط فعلی ۹۴ میلیون متر مکعب موجودی  آب در این سد است. 

بارش‌های اخیر حدود ۱۰ درصد از ظرفیت مخزن سد جیرفت را آبگیری کرده و روند ورودی‌ها همچنان افزایشی است.

اکنون ۳۰ درصد از مخزن این سد بزرگ دارای آب است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شرایط مطلوب‌تری را نشان می‌دهد. بررسی‌ها نشان می‌دهد تا چند ماه آتی میزان آب ورودی به دریاچه سد جیرفت به ۱۵۰ میلیون متر مکعب افزایش یابد. 

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید