ارتفاع برف در این مناطق به ۲ متر رسید

ارتفاع برف در این مناطق به ۲ متر رسید

هادی اسدی افزود: با وجود شرایط سخت جوی و حجم بالای برف، نیروهای راهداری با به‌کارگیری تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین موفق شدند عملیات برف‌روبی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهند.

کد خبر : ۲۸۳۳۲۶
بازدید : ۴۲

هادی اسدی، رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فیروزکوه با اشاره به بارش‌های اخیر برف در این شهرستان اعلام کرد: فیروزکوه دارای ۲۹۸ کیلومتر راه روستایی است که در پی بارش‌های سنگین اخیر، ارتفاع برف در حدود یک کیلومتر از مسیرهای روستایی بخش ارجمند به حدود دو متر رسید. 

 او افزود: با وجود شرایط سخت جوی و حجم بالای برف، نیروهای راهداری با به‌کارگیری تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین موفق شدند عملیات برف‌روبی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهند. 

به گفته اسدی، در حال حاضر تمام راه‌های روستایی شهرستان فیروزکوه باز است و تردد در این مسیرها بدون مشکل در جریان است. 

رئیس راهداری فیروزکوه همچنین از رانندگان و ساکنان مناطق روستایی خواست در روزهای آینده با توجه به احتمال تداوم سرمای هوا، نکات ایمنی را رعایت کرده و پیش از تردد از وضعیت راه‌ها اطلاع کسب کنند.

منبع: مهر

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید