مردم این کشور عاشق خیارشور هستند!

مردم این کشور عاشق خیارشور هستند!

آیا محبوب شدن خیارشور یک ترند تازه در غرب است. شاید بتوان گفت تا حدودی این گونه است اما در لهستان کیفیت خیارشور و استفاده از آن اصلا جای تعجبی ندارد. لهستانی ها مانند سایر اسلاوها ارتباط فرهنگی عمیقی با ترشی دارند. در میان اسلاوها مرسوم بود که اگر نمی خواستند در زمستان دچار سوء تغذیه شوند باید مواد غذایی را به صورت ترشی در می آوردند یا نمک سود می کردند.

کد خبر : ۱۶۳۰۴۱
بازدید : ۱۴۶

تاکنون خیارشور خورده اید؟ خیارشور و مایعی که در آن غوطه ور است به تازگی در غذاهای غربی به ترندی در حال گسترش تبدیل شده است. آن طعم غنی از نمک و خوش بوی خیارشور در بریتانیا و امریکا در حال محبوب شدن است.

آیا محبوب شدن خیارشور یک ترند تازه در غرب است. شاید بتوان گفت تا حدودی این گونه است اما در لهستان کیفیت خیارشور و استفاده از آن اصلا جای تعجبی ندارد.

لهستانی ها مانند سایر اسلاوها ارتباط فرهنگی عمیقی با ترشی دارند. در میان اسلاوها مرسوم بود که اگر نمی خواستند در زمستان دچار سوء تغذیه شوند باید مواد غذایی را به صورت ترشی در می آوردند یا نمک سود می کردند.

درست کردن ترشی و نمک سود کردن کاری شبیه به انجام یک مناسک اجتماعی بود که با پوست کندن، بریدن و نمک زدن برای مثال به کلم به طور دسته جمعی انجام می شد.

هنوز هم در زیرزمین های لهستانی تعداد شیشه های سبزیجات و صیفی جاتی که به صورت ترشی درآمده اند بیش تر از تعداد بطری های شراب نگهداری شده در انبارهای قدیمی بریتانیایی است.

لهستانی ها عاشق خیارشور خود هستند. با این وجود، آنان ترشی قارچ، ترشی کلم، ترشی فلفل دلمه ای، ترشی چغندر و ترشی هویج نیز دارند.

یکی از سوپ های معروف لهستانی به نام زورِک از آرد چاودار تخمیر شده درست می شود که حالت ترشی و اسیدی به آن می دهد. چنین مواد غذایی ترشی می توانند به عنوان یک میان وعده غذایی صرف شوند.

منبع: فرارو

۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید