تولید 193 نوع پنیر در ترکیه

تولید 193 نوع پنیر در ترکیه

193 نوع پنیر در ترکیه وجود دارد که بیشتر این پنیرها به طور سنتی در مناطق روستایی به مقدار نیاز تولید می شوند. برخی از آنها شهرت سراسری دارند و به ارزش افزوده تبدیل شده اند.

کد خبر : ۱۸۱۱۵۳
بازدید : ۶۸

پروفسور دکتر نوزات آرتیک، عضو هیئت مشاوره و تحقیقات شورای ملی شیر گفت که 193 نوع پنیر در ترکیه تولید می شود.

وی در “پنل پنیر ادیرنه: گام های استراتژیک از تولید پایدار تا بازاریابی” که به میزبانی دانشگاه تراکیا برگزار شد، اظهار داشت که ترکیه یکی از کشورهای پیشرو در تولید شیر در جهان است.

او با بیان اینکه سال گذشته 24 میلیون و 200 هزار تن شیر گاو در ترکیه تولید شد، گفت: تقریبا 50 درصد شیر تولیدی در این صنعت فرآوری شده است.

آرتیک اظهار داشت: مردم ترکیه شیر و لبنیات را به صورت گسترده مصرف می کنند. ما علاوه بر شیر، ماست، پنیر، دوغ و کفیر به مقدار زیاد مصرف می کنیم. در ترکیه هر نفر سالانه 276 کیلوگرم شیر و لبنیات مصرف می کند.

وی خاطرنشان کرد: ترکیه از نظر تنوع پنیر نیز کشوری غنی است. در ترکیه پنیرهای لذیذ با رایحه های مختلف وجود دارد.

او افزود: 193 نوع پنیر در ترکیه وجود دارد که بیشتر این پنیرها به طور سنتی در مناطق روستایی به مقدار نیاز تولید می شوند. برخی از آنها شهرت سراسری دارند و به ارزش افزوده تبدیل شده اند.

وی تصریح کرد: ترکیه حدود 370 میلیون دلار لبنیات صادر می کند، 84 میلیون دلار لبنیات وارد می کند.

پروفسور دکتر ارهان تاباک اوغلو، رئیس دانشگاه تراکیا نیز اظهار داشت که در حال انجام مطالعات علمی برای ترویج پنیر ادیرنه در سطح ملی و بین المللی هستند.

تاباک اوغلو همچنین خاطرنشان کرد که هدف آنها ایجاد یک آزمایشگاه تحقیقاتی پنیر در این دانشگاه است.

منبع: عصر ترکیه

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید