پرورش راحت مار با طعمی شبیه گوشت مرغ؛ چرا کارشناسان مصرف گوشت مار را توصیه می کنند؟

پرورش راحت مار با طعمی شبیه گوشت مرغ؛ چرا کارشناسان مصرف گوشت مار را توصیه می کنند؟

به گفته محققان، پرورش مار‌ها گاز‌ گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کند و حتی طعم آن تا حدودی شبیه به گوشت مرغ است!

کد خبر : ۱۸۱۲۷۳
بازدید : ۲۹۴

بسیاری از پژوهشگران معتقدند که باید مار‌ها را برای تغذیه پرورش داد؛ زیرا پرورش آن‌ها نسبت به مرغ و گاو آسان‌تر و ارزان‌تر است.

مار‌ها خون‌سرد هستند و به انرژی کمتری نیاز دارند و می‌توانند با خوردن یک موش در هفته زنده بمانند.

اما یک گاو روزانه حدود ۲.۵ کیلوگرم غذا می‌خورد. مطالعه‌ای در مزارع مار پیتون در ویتنام و تایلند نشان داده که مار‌ها در تبدیل خوراک به گوشت، هشت برابر بهتر از حیوانات خون‌گرم هستند.

image-483-1024x768_3_11zon

به گفته محققان، پرورش مار‌ها گاز‌ گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کند و حتی طعم آن تا حدودی شبیه به گوشت مرغ است!

دکتر دانیل ناتوش از دانشگاه مک کواری سیدنی در این باره گفته است:

گوشت خزندگان سرشار از پروتئین و چربی غیر اشباع است.

گوشت مار در خاور دور محبوب بوده و در سوپ، سیب زمینی سرخ‌کرده و حتی شراب استفاده می‌شود.

image-484_2_11zon

اما دکتر کری راکستون، متخصص تغذیه بر این باور است که در بسیاری از کشور‌ها از مصرف گوشت مار استقبال زیادی نخواهد شد.

ما واقعاً برای نجات زمین نیاز به چنین افراطی نداریم.

شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه پایبندی به رژیم‌های غذایی توصیه‌شده باعث کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و تقویت سلامت ما می‌شود.

بهتر است که در رژیم غذایی خود مقدار زیادی سبزیجات، لوبیا و غلات کامل همراه با ۵ وعده گوشت در هفته به اندازه یک کف دست بخورید.

image-485-1024x538_1_11zon

همچنین استفاده از گوشت حیوانات تولید داخل در مقایسه با واردات مواد غذایی از کشور‌هایی که در زمینه رعایت استاندارد‌های بهداشتی مشکوک هستند، بهتر است.

شعبه رستوران زنجیره‌ای «پیتزا هات» در هنگ کنگ در سال ۲۰۲۳، پیتزای ۲۲ سانتی‌متری با گوشت مار، ژامبون و قارچ را به منوی خود اضافه کرد.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید