ببینید؛ هدایت گله شترها به کمک پهپاد؛ روش جدید گله‌داری

ببینید؛ هدایت گله شترها به کمک پهپاد؛ روش جدید گله‌داری

در منطقه خودمختار شین‌جیانگ اویغور واقع در شمال‌غربی چین، چوپان‌ها با ترکیب فناوری و سنت، روش تازه‌ای برای هدایت شترها به علفزارهای تابستانی پیدا کرده‌اند.

کد خبر : ۲۵۰۸۱۱
بازدید : ۳۲

در منطقه خودمختار شین‌جیانگ اویغور واقع در شمال‌غربی چین، چوپان‌ها با ترکیب فناوری و سنت، روش تازه‌ای برای هدایت شترها به علفزارهای تابستانی پیدا کرده‌اند. در این منطقه، صدای وزوز پهپادها با زنگوله‌ها و سوت‌های سنتی ترکیب می‌شود تا شترها به سوی چراگاه‌های سرسبز هدایت شوند.

پهپادها به‌صورت لحظه‌ای شرایط محیطی و حرکت گله‌ها را از ارتفاع بالا رصد می‌کنند و به چوپان‌ها این امکان را می‌دهند که بهتر و دقیق‌تر مسیر چرا را برای حیوانات تعیین کنند. کنترل این پهپادها به‌صورت دستی انجام می‌شود و نقش مهمی در کارآمدی مدیریت گله دارد.

یکی از چوپان‌ها در گفت‌وگویی اظهار داشت: «با کمک پهپادها، من و برادرم توانسته‌ایم تنها با دو نفر، حدود ۲۰۰ شتر را در مسافتی ۳۰ کیلومتری هدایت کنیم. پس از یادگیری کار با این ابزار، از آن برای کنترل شرایط شترها حین حرکت به سوی علفزارهای تابستانی استفاده کرده‌ام.»

این کوچ سالانه معمولاً در ماه ژوئن انجام می‌شود و با پایان فصل گرم و خشک شدن علف‌ها در پاییز، شترها بار دیگر به سوی چراگاه‌های زمستانی منتقل می‌شوند. پهپادها در هر دو مسیر، نقش کلیدی در تسهیل جابه‌جایی گله‌ها ایفا می‌کنند.

منبع: عصر ایران

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید