مصادره خانه های پاتوق مواد مخدر

مصادره خانه های پاتوق مواد مخدر

محمدیان با اشاره به ساماندهی معتادان متجاهر نیز تصریح کرد: اکنون دیگر در پاتوق ها معتاد متجاهر وجود ندارد. دستگاه قضایی نیز تصمیم خوبی گرفته که ورود کرده و چند خانه که به‌عنوان پاتوق مواد مخدر استفاده می‌شد را مصادره کرده که به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر : ۲۶۱۶۷۰
بازدید : ۱۴

 سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی پایتخت با تأکید بر نقش قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران اظهار کرد: اگر این قرارگاه و همراهی‌ها، حمایت‌های مادی و معنوی و هماهنگی دستگاه‌ها توسط شهردار تهران نبود، قطعاً شرایط خوب امروز حاصل نمی‌شد. او  با اشاره به همکاری همه دستگاه‌ها در قرارگاه اجتماعی افزود: شهردار تهران به‌ صورت ویژه در موضوع آسیب‌های اجتماعی ورود کرد.

فرمانده انتظامی تهران با بیان اینکه معضل کودکان کار به شکل چشمگیری کاهش یافته است، اظهار کرد: در گذشته؛ در طول یک روز ۴ هزار کودک کار جمع‌آوری کردیم اما امروز اگر جست‌وجو کنیم ۵۰ نفر هم پیدا نمی‌کنیم.

او با اشاره به ساماندهی معتادان متجاهر نیز تصریح کرد: اکنون دیگر در پاتوق‌ها معتاد متجاهر وجود ندارد. دستگاه قضایی نیز تصمیم خوبی گرفته که ورود کرده و چند خانه که به‌عنوان پاتوق مواد مخدر استفاده می‌شد را مصادره کرده که به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

محمدیان در پایان خاطرنشان کرد: درمجموع امروز مردم با آرامش خاطر بیشتری در برخی محلات تهران که در گذشته معضل‌های اجتماعی متعددی داشتند، زندگی می‌کنند. این موارد بخشی از دستاوردهای مهم قرارگاه اجتماعی است.

منبع: ایسنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید