این غذاها را بخورید تا آلزایمر نگیرید!
علاوه بر آنتی اکسیدان ها، مطالعات نشان داده است که اسیدهای چرب امگا ۳ نیز میتوانند تاثیر مشابهی بر روی بدن داشته باشند و آسیبهای شناختی مربوط به مغز را کاهش دهند.
آلزایمر یکی از بیماریهای زوال عقل است که عمدتا در سنین بالا مشاهده میشود. در کنار فعالیتهای ذهنی مختلف، خوردن برخی از غذاها میتواند به کاهش خطر ابتلا به آلزایمر کمک کند.
بیش از شش میلیون نفر در ایالات متحده به بیماری آلزایمر مبتلا هستند، این بیماری یک شکل پیشرونده از زوال عقل میباشد که میتواند منجر به از دست دادن شدید حافظه و در بسیاری از موارد، ناتوانی در مراقبت از خود شود.
در حال حاضر هیچ درمان مشخصی برای این بیماری وجود ندارد، اما تحقیقات نشان داده است که خوردن برخی از انواع غذاها میتواند در پیشگیری از این بیماری نقش مؤثری داشته باشد.
محققان بر این باورند که عدم تعادل آنتی اکسیدانی در خون میتواند در ابتلا به این بیماری تاثیر داشته باشد. در واقع آنان طی تحقیقاتی دریافتند که نشانگرهای بیولوژیکی افزایش یافته استرس اکسیداتیو میتواند باعث ایجاد این بیماری شود.
تحقیقات نشان میدهد که محدود کردن قرار گرفتن در معرض آلایندههای محیطی و ورزش کافی هر دو در کاهش استرس اکسیداتیو موثر هستند، اما خوردن غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان نیز در این زمینه نقش گستردهای دارند.
غذاهایی مانند تمشک سیاه، شاتوت، زغال اخته، انار، توت فرنگی، سیب، آلو، گیلاس، خرما، کنگر فرنگی، کلم قرمز و کلم بروکلی همگی سرشار از آنتی اکسیدانهای سالم هستند که میتواند به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن شما کمک کند.
علاوه بر آنتی اکسیدان ها، مطالعات نشان داده است که اسیدهای چرب امگا ۳ نیز میتوانند تاثیر مشابهی بر روی بدن داشته باشند و آسیبهای شناختی مربوط به مغز را کاهش دهند.
دانشمندان پیشنهاد میکنند که برای دور ماندن از بیماری آلزایمر یک رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدانها و همچنین اسیدهای چرب امگا ۳ که در غذاهایی مانند گردو، ماهیهای چرب مانند سالمون و دانه کتان وجود دارد؛ داشته باشید.
منبع: سایت طلا