آیا خوردن سالاد بیخطر است؟
اطلاعات جدید به دست آمده از مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریها C.D.C. به مصرف کنندگان انواع کاهوها منطقه آریزونا هشدارهایی میدهد. این هشدار در حال حاضر شامل کاهو رومیهای این بخش میشود، در سالادهایی که انواع کاهو رومیها با برگهای دیگر مخلوط میشوند.
کد خبر :
۵۷۷۱۵
بازدید :
۲۶۲۶
فرادید | اطلاعات جدید به دست آمده از مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریها C.D.C. به مصرف کنندگان انواع کاهوها منطقه آریزونا هشدارهایی میدهد. این هشدار در حال حاضر شامل کاهو رومیهای این بخش میشود، در سالادهایی که انواع کاهو رومیها با برگهای دیگر مخلوط میشوند.
برای دوستداران گیاهخواری، خبر شیوع عفونت E. coli به بستههای کاهو رومی خرد شده شاید خیلی خوشایند نباشد، و اطلاعات مربوط به منابع مختلف در مورد این خطر کمی گیج کننده است، و بسیاری از افراد از مصرف سالاد در این روزها وحشت دارند.
در این هفته مراکز کنترل و پیشگیری از علائم بیماریها اعلام کرد که شیوع عفونتها در ۵۳ ایالات و ۱۶ ایالات دیگر افزایش یافته است. خوشبختانه تا حالا هیچ گزارش مبنی بر مرگ فردی گزارش نشده است، اما نزدیک به ۷۰ درصد مبتلایان این بیماری در معرض عفونت E. coli و نارساییهای کلیوی قرار دارند.
C.D.C. منبع دقیق شیوع بیماری را شناسایی نکرده است، اما پژوهشگران معتقدند که از منطقه یوما، در آریزونا آمده است. در نتیجه، آژانس به مصرف کنندگان توصیه میکند از خرید کاهو رومیهای خرد شده فروشگاههای مواد غذایی تا حد امکان اجتناب کنند.
معمولا سالادهای آماده و بسته بندی شده، به طور عمده، منطقه کشاورزی و پردازش محصولات را لیست نمیکنند.
هر دو C.D.C؛ و گزارشات مصرف کنندگان حاکی از آن است که اگر مطمئن نیستید سالاد مصرفی حاوی چه ترکیباتی است، آن را نخورید. اما مصرف کنندگان گزارش میکنند که توصیههای C.D.C. برای پرهیز از مصرف کاهو رومیها تقریبا "غیر عملی" است.
چه چیز ویژهای در مورد آریزونا وجود دارد؟
در اینجا مطالب کمی در مورد سالادها وجود دارد. در اواخر پاییز و زمستان این صنعت به سمت یوما، آریزونا حرکت میکند. با توجه به زمان و چار چوب شیوع، کاملا مشخص است که این عفونت باید از یوما آمده باشد. اما از سوی دیگر در مورد منبع بیماری شناخت کمی وجود دارد. بیشتر این احتمال وجود دارد که منشا آن از یک حیوان (گاو، گوزن یا خوک وحشی) باشد. این میتواند از طریق مصرف آبهای آلوده به E. coli. توسط حیوانات باشد. خبر خوب این است که در این ماه، بیشتر محصولات بسته بندی شده در بازارها به کالیفرنیا منتقل داده شدند.
چگونه بدانیم کاهوهایی که مصرف میکنیم، کاهو رومی نیستند؟
خانم Halloran میگوید، اکثر افراد نمیتوانند تفاوت میان کاهوهای رومی را با دیگر انواع آن تشخیص دهند. سر کاهوهای رومی بیشتر مستطیلی شکل و گرد هستند، رنگ یخی دارند. خانم Halloran گفت:: "هنگامی که کاهو را خرد میکنید، این قسمت کمی شکنندهتر و جویدنیتر از بخشهای دیگر کاهو است. برگهای بیرونی سبز تیره، و برگهای درونی زرد هستند."
آیا شستن کاهوها موثر است؟
تنها چند سلول E. coli کافی است تا شما را بیمار کند، بنا براین در حالی که شستن محصول میتواند خطرات احتمالی را کاهش دهد، اما نمیتواند به طور کامل آنها را از بین ببرد.
اگر حتی کاهوهای رومی را به صورت بسته بندی شده میخرید، هیچ تضمینی برای از بین بردن سموم وجود ندارد. سازمان C.D.C. توصیه میکند تمامی محصولات را با آب بشویید، از جمله سر کاهو، به هیچ وجه توصیه نمیشود که قبل از بسته بندی کاهوها شسته شوند.
اگر در حال آماده کردن سالاد هستید، ممکن است اقدامات اضافی برای تمیز کردن آن انجام دهید، برگهای بیرونی و داخلی را به خوبی بشویید. Juan Leon دانشیار و کارشناس بهداشت جهانی و ایمنی مواد غذایی میگوید، "اگر از یک فروشگاه کاهو خریداری میکنید، مطمئنا میدانید که محصولات توسط افراد بسیاری لمس شده است. "
بهترین روش شستشو چیست؟
در اکثر مواقع شستشو با آب کافی میباشد. کارشناسان میگویند، تا به حال ثابت شده است شستن میوهها و سبزیجات تنها با آب موثر خواهد بود. برخی از افراد از سرکه سفید یا حتی موادی دیگر استفاده میکنند، این در حالی است که کارشناسان ایمنی مواد غذایی و C.D.C. بیان میکنند که هیچ شواهدی مبنی بر کاهش خطرات ومیکروبها در استفاده این مواد وجود ندارد.
بهتر است بیشتر مراقب محصولاتی که پوست سخت و خشن دارند باشید، دکتر Leon گفت: "سطح خشن باعث جذب پاتوژنها میشوند". او توصیه میکند قبل از ایجاد برش در چنین محصولاتی، پوسته آنها را به خوبی بشویید.
آیا تهیه سبزیجات از بازار کشاورزان امنتر است؟
تولید کنندگان بزرگ در مقایسه با مزارع کوچک، مقررات بهداشتی بیشتری را رعایت میکنند. در عین حال، هنگامی که از یک مزرعه کوچک سبزیجات تهیه میکنید، مطمئنا گامهای کمتری را از مزرعه تا زمان فروش برداشته میشود. استاد میکروب شناسی مواد غذایی LeeAnn Jaykus از دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی میگوید: "ما نیز جواب دقیق را نمیدانیم" "مقررات ویژهای برای پیروی وجود ندارد. در عین حال باید بگویم بر روی مزارع کوچک کنترل کمتری وجود دارد در مقایسه با تولید کنندگان بزرگ."
منبع: nytimes
ترجمه: وبسایت فرادید
برای دوستداران گیاهخواری، خبر شیوع عفونت E. coli به بستههای کاهو رومی خرد شده شاید خیلی خوشایند نباشد، و اطلاعات مربوط به منابع مختلف در مورد این خطر کمی گیج کننده است، و بسیاری از افراد از مصرف سالاد در این روزها وحشت دارند.
در این هفته مراکز کنترل و پیشگیری از علائم بیماریها اعلام کرد که شیوع عفونتها در ۵۳ ایالات و ۱۶ ایالات دیگر افزایش یافته است. خوشبختانه تا حالا هیچ گزارش مبنی بر مرگ فردی گزارش نشده است، اما نزدیک به ۷۰ درصد مبتلایان این بیماری در معرض عفونت E. coli و نارساییهای کلیوی قرار دارند.
C.D.C. منبع دقیق شیوع بیماری را شناسایی نکرده است، اما پژوهشگران معتقدند که از منطقه یوما، در آریزونا آمده است. در نتیجه، آژانس به مصرف کنندگان توصیه میکند از خرید کاهو رومیهای خرد شده فروشگاههای مواد غذایی تا حد امکان اجتناب کنند.
معمولا سالادهای آماده و بسته بندی شده، به طور عمده، منطقه کشاورزی و پردازش محصولات را لیست نمیکنند.
هر دو C.D.C؛ و گزارشات مصرف کنندگان حاکی از آن است که اگر مطمئن نیستید سالاد مصرفی حاوی چه ترکیباتی است، آن را نخورید. اما مصرف کنندگان گزارش میکنند که توصیههای C.D.C. برای پرهیز از مصرف کاهو رومیها تقریبا "غیر عملی" است.
چه چیز ویژهای در مورد آریزونا وجود دارد؟
در اینجا مطالب کمی در مورد سالادها وجود دارد. در اواخر پاییز و زمستان این صنعت به سمت یوما، آریزونا حرکت میکند. با توجه به زمان و چار چوب شیوع، کاملا مشخص است که این عفونت باید از یوما آمده باشد. اما از سوی دیگر در مورد منبع بیماری شناخت کمی وجود دارد. بیشتر این احتمال وجود دارد که منشا آن از یک حیوان (گاو، گوزن یا خوک وحشی) باشد. این میتواند از طریق مصرف آبهای آلوده به E. coli. توسط حیوانات باشد. خبر خوب این است که در این ماه، بیشتر محصولات بسته بندی شده در بازارها به کالیفرنیا منتقل داده شدند.
چگونه بدانیم کاهوهایی که مصرف میکنیم، کاهو رومی نیستند؟
خانم Halloran میگوید، اکثر افراد نمیتوانند تفاوت میان کاهوهای رومی را با دیگر انواع آن تشخیص دهند. سر کاهوهای رومی بیشتر مستطیلی شکل و گرد هستند، رنگ یخی دارند. خانم Halloran گفت:: "هنگامی که کاهو را خرد میکنید، این قسمت کمی شکنندهتر و جویدنیتر از بخشهای دیگر کاهو است. برگهای بیرونی سبز تیره، و برگهای درونی زرد هستند."
آیا شستن کاهوها موثر است؟
تنها چند سلول E. coli کافی است تا شما را بیمار کند، بنا براین در حالی که شستن محصول میتواند خطرات احتمالی را کاهش دهد، اما نمیتواند به طور کامل آنها را از بین ببرد.
اگر حتی کاهوهای رومی را به صورت بسته بندی شده میخرید، هیچ تضمینی برای از بین بردن سموم وجود ندارد. سازمان C.D.C. توصیه میکند تمامی محصولات را با آب بشویید، از جمله سر کاهو، به هیچ وجه توصیه نمیشود که قبل از بسته بندی کاهوها شسته شوند.
اگر در حال آماده کردن سالاد هستید، ممکن است اقدامات اضافی برای تمیز کردن آن انجام دهید، برگهای بیرونی و داخلی را به خوبی بشویید. Juan Leon دانشیار و کارشناس بهداشت جهانی و ایمنی مواد غذایی میگوید، "اگر از یک فروشگاه کاهو خریداری میکنید، مطمئنا میدانید که محصولات توسط افراد بسیاری لمس شده است. "
بهترین روش شستشو چیست؟
در اکثر مواقع شستشو با آب کافی میباشد. کارشناسان میگویند، تا به حال ثابت شده است شستن میوهها و سبزیجات تنها با آب موثر خواهد بود. برخی از افراد از سرکه سفید یا حتی موادی دیگر استفاده میکنند، این در حالی است که کارشناسان ایمنی مواد غذایی و C.D.C. بیان میکنند که هیچ شواهدی مبنی بر کاهش خطرات ومیکروبها در استفاده این مواد وجود ندارد.
بهتر است بیشتر مراقب محصولاتی که پوست سخت و خشن دارند باشید، دکتر Leon گفت: "سطح خشن باعث جذب پاتوژنها میشوند". او توصیه میکند قبل از ایجاد برش در چنین محصولاتی، پوسته آنها را به خوبی بشویید.
آیا تهیه سبزیجات از بازار کشاورزان امنتر است؟
تولید کنندگان بزرگ در مقایسه با مزارع کوچک، مقررات بهداشتی بیشتری را رعایت میکنند. در عین حال، هنگامی که از یک مزرعه کوچک سبزیجات تهیه میکنید، مطمئنا گامهای کمتری را از مزرعه تا زمان فروش برداشته میشود. استاد میکروب شناسی مواد غذایی LeeAnn Jaykus از دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی میگوید: "ما نیز جواب دقیق را نمیدانیم" "مقررات ویژهای برای پیروی وجود ندارد. در عین حال باید بگویم بر روی مزارع کوچک کنترل کمتری وجود دارد در مقایسه با تولید کنندگان بزرگ."
منبع: nytimes
ترجمه: وبسایت فرادید
۰