ببینید؛ ترامپ در کاخ سفید درخت مگنولیای جدید کاشت

ببینید؛ ترامپ در کاخ سفید درخت مگنولیای جدید کاشت

در پی نگرانی‌های ایمنی و توصیه متخصصان، یکی از درختان تاریخی کاخ سفید که توسط اندرو جکسون در قرن نوزدهم کاشته شده بود، از محوطه کاخ سفید حذف شد و درخت جدیدی با حضور دونالد ترامپ کاشته شد.

کد خبر : ۲۳۵۹۹۷
بازدید : ۶۹

تنها چند روز پس از آن‌که یکی از درختان مگنولیا که گفته می‌شود توسط اندرو جکسون کاشته شده بود به دلیل ملاحظات ایمنی قطع شد، یک نهال جدید در محوطه کاخ سفید کاشته شد.

به گزارش فرارو، روز سه‌شنبه، دونالد ترامپ با کاشت این نهال جدید در نزدیکی ایوان جنوبی کاخ سفید، آغاز رشد نسل تازه‌ای از این درخت را گرامی داشت.

این نهال جدید در حالی کاشته شد که یکی از درختان مگنولیای جنوبی که گفته می‌شود در قرن نوزدهم توسط رئیس‌جمهور اندرو جکسون کاشته شده بود، به دلیل نگرانی‌های جدی ایمنی از محوطه خارج شد.

سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم برای حذف این درخت تاریخی با دقت و بر اساس ارزیابی یک کارشناس ارشد درخت‌شناسی گرفته شده است.

در گزارش این متخصص آمده که درخت دوره جکسون دوره‌ی خدمت خود به عنوان یک نماد زیبایی‌شناسی و تاریخی را پشت سر گذاشته و به دلیل خطرات احتمالی ناشی از شکست ساختاری، تهدیدی برای ایمنی محسوب می‌شود.

بر اساس اعلام کاخ سفید، نهال جدید کاشته‌شده، یک نسل مستقیم از همان درخت اصلی است. این درخت ۱۲ ساله در گلخانه سرویس پارک‌های ملی رشد یافته و از پیش برای جایگزینی درخت مادر آماده شده بود.
سرویس پارک‌های ملی که نگهداری از محوطه کاخ سفید را بر عهده دارد، اعلام کرد: نهال جدید مگنولیا، سنت بزرگداشت این درخت تاریخی را ادامه خواهد داد و در عین حال، سرمایه‌گذاری برای آینده نیز محسوب می‌شود.

همچنین اعلام شد که درخت حذف‌شده سرنوشت تبدیل شدن به تراشه چوب را نخواهد داشت؛ چرا که سرویس پارک‌های ملی در حال همکاری با اقامتگاه اجرایی کاخ سفید است تا باقی‌مانده‌های قابل‌حفظ از درخت تاریخی مگنولیای جکسون را نگهداری و حفاظت کند.

60

61

62

63

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید