تصاویر| پشت صحنه ماجراجویی در جزیره جیمز باند با اولگا لاورنتیوا

تصاویر| پشت صحنه ماجراجویی در جزیره جیمز باند با اولگا لاورنتیوا

اولگا لاورنتیوا مدل روس متولد مسکو که در سال ۱۴۰۴ در فیلم ماجراجویی در جزیره جیمز باند به ایفای نقش پرداخته است، تصاویری تازه از پشت صحنه این اثر منتشر کرد.

کد خبر : ۳۰۸۰۷۶
بازدید : ۲۶

اولگا لاورنتیوا سوپرمدل ۲۵ ساله روسی که در شهر مسکو متولد شده است، پیش از ورود به دنیای بازیگری به عنوان مدل برای برندهای معروفی همچون مرسدس بنز و دیور فعالیت می‌کرد. همین سابقه حرفه‌ای در دنیای مدلینگ باعث شد تا بهمن گودرزی کارگردان و تهیه‌کننده سینما، از او برای بازی در فیلم سینمایی ماجراجویی در جزیره جیمز باند دعوت کند.

این بازیگر و مدل روس در سال ۱۴۰۴ جلوی دوربین این فیلم رفت و در کنار بازیگران شناخته‌شده‌ای همچون سام درخشانی و محسن کیایی به ایفای نقش پرداخت. تصاویر جدیدی که او از پشت صحنه این اثر منتشر کرده است، او را با استایلی ورزشی در فضای باز و در کنار عوامل و بازیگران ایرانی نشان می‌دهد.

لاورنتیوا پیش‌تر در زندگی شخصی خود نیز تجربه‌های مرتبط با فرهنگ ایرانی داشته و مدتی با یک مرد ایرانی آشنا شده بود. او اگرچه پس از گذشت چند سال از هم جدا شدند اما بهترین دوران زندگی‌اش را در کنار او دانسته و به همین دلیل آشنایی نسبی نیز با زبان فارسی پیدا کرده است.

3

4

5

6

7

8

9

10

منبع: عصر ایران

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید