راز و رمز خوشمزه شدن کاچی
برای اینکه کاچی شما رنگ و طعم بهتری به خود بگیرد به تفت دادن آن دقت کنید. آرد را درون روغن کمی تفت دهید تا رنگش طلایی شود، نیاز نیست آرد را خیلی تفت بدهید تا کاملا تغییر رنگ بدهد.
کاچی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که بسیار مقوی بوده و برای خانمها مفید میباشد.
کاچی را میتوان به عنوان صبحانه یا عصرانه و یا به عنوان یک دسر افطاری در سفرههای غذاییتان بگنجانید.
آرد مناسب کاچی: کاچی در شهرهای مختلف نامهای متفاوت و شیوه پخت متفاوتی دارد. به طور کلی کاچی با آرد برنج یا گندم تهیه میشود. شما میتوانید برای تهیه کاچی از هر دو آرد استفاده کنید.
الک کردن آرد: برای اینکه آرد شما گلوله گلوله نشود و کاچی طعم و شکل بهتری داشته باشد، آرد را الک کنید و داخل کاچی مورد استفاده قرار بدهید.
روغن کرمانشاهی: شما برای تهیه کاچی میتوانید از روغن مایع و جامد استفاده کنید. برای مقوی شدن کاچی میتوانید از روغن کرمانشاهی یا کره استفاده نمایید.
تفت دادن آرد: برای اینکه کاچی شما رنگ و طعم بهتری به خود بگیرد به تفت دادن آن دقت کنید. آرد را درون روغن کمی تفت دهید تا رنگش طلایی شود، نیاز نیست آرد را خیلی تفت بدهید تا کاملا تغییر رنگ بدهد. دقت کنید حرارت حتما باید ملایم باشد که همزمان با تغییر رنگ آرد خامی آن نیز گرفته شود. هر چه آرد تیرهتر شود، رنگ کاچی شما تیرهتر خواهد شد.
استفاده از عسل و شیره: برای تهیه شهد کاچی معمولا از شکر استفاده میکنند. داخل ظرفی شکر ریخته و آب ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده تا شکر کاملا درون آب حل شود. میتوانید به جای شکر از نبات کوبیده شده یا عسل یا شیره انگور، استفاده نمایید.
استفاده از شیر به جای آب : برای تهیه کاچی میتوانید به جای استفاده از آب از شیر استفاده کنید تا در پایان کاچی خوشمزه تری داشته باشید.
زعفران برای خوشمزه کردن کاچی: اگر میخواهید کاچی خوش عطر و طعم تری داشته باشید درون شهد آن زعفران دم کرده بریزید. شما میتوانید از زردچوبه هم داخل کاچی استفاده نمایید، اما بهتر است برای خوشمزه شدن کاچی زرد چوبه را حذف و زعفران بیشتری داخل شربت استفاده کنید.
استفاده از هل و دارچین: برای خوشمزه شدن کاچی درون آن میتوانید پودر هل و کمی دارچین بریزید، اما در استفاده از دارچین زیادهروی نکنید، زیرا سبب تیره شدن رنگ کاچی میشود. به جای ادویه میتوانید از عرق هل و عرق دارچین هم داخل شربت استفاده کنید.
زنجبیل، رازیانه، زیره، فلفل سیاه و تخم گشنیز از دیگر ادویههایی هستند که در برخی مناطق درون کاچی میریزند.
گلاب برای خوش عطر کردن کاچی: برای خوش عطر کردن کاچی در ۱۰ دقیقه پایانی پخت گلاب را به قابلمه اضافه کنید.
استفاده از مغزیجات: برخی افراد درون کاچی از مغزیجات استفاده میکنند. در صورت استفاده از خلال بادام و پسته آنها را از قبل با آب یا گلاب خیس کنید تا نرمتر شوند. کرمانیها برای افزایش انرژی و خاصیت دسر به آن چهار مغز اضافه میکنند.
استفاده از تخم مرغ: برای مقوی و انرژی زا شدن کاچی برخی افراد به آن تخم مرغ میافزایند. کاچی با تخم مرغ برای خانومهایی که تازه فارغ شده اند بسیار مفید است.
منبع: ایسکانیوز