طرز تهیه سمبوسه سیبزمینی به سبک جنوبی
برای سمبوسه از نان لواش نازک نرم و تازه استفاده کنید تا موقع برش و شکل دادن دچار مشکل نشوید.
سمبوسه یکی از فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به جنوب ایران باز میگردد. سمبوسه ترکیبی از مواد میانی مختلف که به عنوان مغزی داخل نان نازک است که به شکل مثلثی پیچیده میشود.
سمبوسه انواع مختلفی دارد که داخل آن با مواد گوشتی یا سبزیجاتی پر شده و در کنار سسهای مختلف سرو میشود. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه سمبوسه اهوازی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سمبوسه
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری ساطوری شده ۱۰۰
لواشبه میزان لازم نان
نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور پخت سمبوسه
ابتدا سیب زمینیها را داخل آب و نمک میپزیم. بعد از اینکه پخته شد، پوست آنها را جدا کرده و خوب له میکنیم.
مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت میدهیم تا طلایی شود و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه میافزاییم.
مرحله سوم: افزودن سیب زمینی
حالا سیب زمینی آماده شده را هم به پیاز داغ افزوده و تفت کوچکی میدهیم.
مرحله چهارم: افزودن جعفری
حالا مواد را از روی حرارت برداشته وجعفری را میافزاییم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم: پیچیدن سمبوسه
حالا نان لواش را به شکل نوارهای باریکی برش داده و یک سمت نان ۱ قاشق مواد سمبوسه ریخته و نان را به شکل مثلثی تا میکنیم تا انتهای نان.
مرحله ششم: سرخ کردن سمبوسه
داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه میدهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسهها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ میکنیم.
مرحله آخر: سرو سمبوسه
حالا سمبوسههای آماده شده داخل ظرف زیبایی چیده و با انواع سسها نوش جان کنید.
نکات و فوت و فن تهیه سمبوسه اهوازی (جنوبی)
برای سمبوسه از نان لواش نازک نرم و تازه استفاده کنید تا موقع برش و شکل دادن دچار مشکل نشوید.
اگر نان لواش در دسترس ندارید از خمیر یوفکا هم میتوانید استفاده کنید.
بعد از سرخ شدن سمبوسهها را روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شده و خیلی چرب نباشد.