طرز تهیه ﺳﺎﻻﺩ ﻟﺒﻨﺎﻧﯽ ﺑﺎ ﺑﻠﻐﻮﺭ
سالاد تبوله به طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریزشده تشکیل شده و بسیار شبیه به همان شالاد شیرازی خودمان است و طعم بسیار خوبی دارد. این سالاد مقوی بیشتر به عنوان پیشغذا سرو میشود.
فرادید | سالاد تبوله عربی یا تبولی از جمله سالادهای محبوب و مشهور در خاورمیانه و البته کشورهای شرق دریاری مدیترانه از جمله یونان و کشورهای آفریقایی مثل مصر، لیبی و مراکش است، اما در کشور ما بیشتر به عنوان یک سالاد لبنانی و عربی مطرح است.
به گزارش فرادید؛ سالاد تبوله به طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریزشده تشکیل شده و بسیار شبیه به همان شالاد شیرازی خودمان است و طعم بسیار خوبی دارد. این سالاد مقوی بیشتر به عنوان پیشغذا سرو میشود.
سالاد تبوله را به طرق مختلف تهیه میکنند برخی به تبوله هویج رنده شده اضافه میکنند بعضی هم برگههای جوان اسفناج را به عنوان یک سبزی مقوی در ظرف سالاد تبوله میریزند. اگر به تجربه طعمهای جدید علاقهمند هستید توصیه میکنیم این سالاد خوشمزه را در منزل درست کنید. در ادامه طرز تهیه سالاد لبنانی را مرحله به مرحله آموزش داده ایم. این مطلب را از دست ندهید:
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ
ﮐﺎﻫﻮ: ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ
ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ: ۷ ﺑﺮﮒ
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: ۳ ﻋﺪﺩ
ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺟﻮ: ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺟﻌﻔﺮﯼ: ۵۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ: ۲ ﻋﺪﺩ
ﺷﻮﯾﺪ: ۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﯾﺘﻮﻥ:۱۰ ﻋﺪﺩ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﺴﺘﻪ
ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ: ۲ﻋﺪﺩ
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ: ۳ ﺗﺎ ۴ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺧﯿﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺟﻮﯾﺪﻥ ﺷﻮﺩ. ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﯾﮏ ﻭ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﺁﺏﺟﻮﺵ ﺧﯿﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺎﻓﺖ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻧﺮﻡ ﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﺟﻮﯾﺪﻥ ﺷﻮﺩ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ، ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﺍ ﺁﺑﮑﺸﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ.
ﺳﭙﺲ ﺳﺮﺍﻍ ﮐﺎﻫﻮ ﻭ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺑﺮﻭﯾﺪ. ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺷﺴﺘﻦ ﻭ ﺧﺸﮏ ﮐﺮﺩﻥ، ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺭﺷﺘﻪﻫﺎﯼ ﺑﺎﺭﯾﮏ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺟﻌﻔﺮﯼ، ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﻭ ﺷﻮﯾﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﻭﮔﻮﺟﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ.
ﺩﺭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮐﺎﻫﻮﯼ ﺭﺷﺘﻪﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﮐﻒ ﺑﺸﻘﺎﺏ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺟﻮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﺳﭙﺲ ﮐﺎﻫﻮﯼ ﺭﺷﺘﻪﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼﺷﺪﻩ ﻭ ﮔﻮﺟﻪ ﻭ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺁﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺁﻧﻬﺎ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ.
ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ، ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺳﺎﻻﺩ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﻃﻌﻢﺩﺍﺭ ﮐﻨﯿﺪ.
ﻧﮑﺘﻪ
ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﺳﺮﮐﻪ ﺳﯿﺐ ﯾﺎ ﺳﺮﮐﻪ ﺍﻧﮕﻮﺭ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﮐﻨﺠﺪ ﻧﯿﺰ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺳﺲ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺳﻼﻣﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
ﺩﺭﻣﺎﻧﮕﺮﺍﻥ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﯽ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﻣﻔﯿﺪﺗﺮﯾﻦ ﺳﺒﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﮐﺒﺪ ﻭ ﻣﻌﺪﻩ ﻣﯽﺷﻨﺎﺳﻨﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﺍﻧﺸﺎﻥ ﺗﺠﻮﯾﺰ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ. ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﺎ ﺗﻬﯿﻪ ﺳﺎﻻﺩ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺑﺮﮒﻫﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﻭ ﮐﻨﺪﯼ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺭﻭﺩﻩﻫﺎ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ.
ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﮔﻮﺟﻪﻓﺮﻧﮕﯽ ﺍﺯ ﮔﻮﺟﻪﻫﺎﯼ ﻣﯿﻨﯿﺎﺗﻮﺭﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﯾﺘﻮﻥﻫﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﻭ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
نکات تغذیه ای
ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﺑﺪﻥ ﺑﺎ ﺑﻠﻐﻮﺭ
ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺟﻮ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺩﺭﻣﺎﻧﮕﺮﺍﻥ ﻣﺼﺮﻑ ﺳﺎﻻﺩ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺟﻮ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻥ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺑﺎﮐﺘﺮﯼﻫﺎ ﺷﻮﺩ. ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﻫﻔﺘﻪ ۲ ﺗﺎ ۳ ﺑﺎﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺩﺭ ﺁﺳﺘﺎﻧﻪ ﻓﺼﻞ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﺑﻪ ﭘﺎﮐﺴﺎﺯﯼ ﺑﺪﻥ ﻭ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻥ ﺧﻮﺩ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﺭﺍﯾﺞ ﻭ ﺷﺎﯾﻊ ﻓﺼﻞ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﻨﺪ.
ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﺼﺮﻑ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺑﺎﻓﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﮔﯿﺎﻫﯽ، ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺯﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﯿﻨﻪ ﻭ ﺳﺮﻃﺎﻥﻫﺎﯼ ﻫﻮﺭﻣﻮﻧﯽ ﻣﺼﻮﻥ ﮐﻨﺪ.
ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻫﻀﻢ ﻭ ﺟﺬﺏ ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﮐﺎﻫﻮ
ﮐﺎﻫﻮ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺳﺒﺰﯼﻫﺎﯼ ﺍﺷﺘﻬﺎﺁﻭﺭﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥﻫﺎﯼ ﺩﻭﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺳﺎﻻﺩﻫﺎ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻪ. ﻭﺟﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺳﺒﺰﯼ ﺍﺷﺘﻬﺎﺁﻭﺭ ﺩﺭ ﺳﺎﻻﺩ ﻟﺒﻨﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺟﻮ، ﺧﻮﺍﺹ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﯿﺰ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﮔﻮﺍﺭﺵ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﻭ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻫﻀﻢ ﻭ ﺟﺬﺏ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ.
ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﮐﺎﻫﻮ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺳﺒﺰﯼﻫﺎﯼ ﺧﻨﮏ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺁﺏ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﻣﺴﮑﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻭ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺩﺍﺭﻭﯾﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺗﺸﻮﯾﺶ ﻭ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻣﺼﺮﻑﮐﻨﻨﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ.
ﺩﺭﻣﺎﻥ ﮐﻢﺧﻮﻧﯽ ﺑﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ
ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺩﺍﺭﻭﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﭼﺎﺭ ﮐﻢﺧﻮﻧﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺩﺭﻣﺎﻧﮕﺮﺍﻥ ﭼﯿﻨﯽ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﯿﻤﺎﺭﺍﻧﯽ ﻣﯽﺩﺍﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﮐﻢﺧﻮﻧﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﺮﯾﺰﯼﻫﺎﯼ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﺍﺳﺖ.
ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺜﺎﻝ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﺭﻭﺋﯿﺪ ﯾﺎ ﺑﻮﺍﺳﯿﺮ ﯾﺎ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺧﻮﻧﺮﯾﺰﯼ ﻣﻌﺪﻩ ﯾﺎ ﺯﺧﻢﻫﺎﯼ ﻣﻌﺪﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺎ ﮔﻨﺠﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺩﺭ ﺳﺒﺪ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﺭﻭﻧﺪ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺧﻮﺩ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻨﺪ. ﻣﺼﺮﻑ ﺍﯾﻦ ﺳﺒﺰﯼ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﺎ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﻮﺍﺩﻏﺬﺍﯾﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﺧﻮﻧﺴﺎﺯﯼ ﻭ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻢﺧﻮﻧﯽ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﺮﯾﺰﯼﻫﺎﯼ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.
ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﯽ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ؟!
ﯾﮏ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﺳﺎﻻﺩ ﻟﺒﻨﺎﻧﯽ، ﮐﺒﺎﺏ ﻣﺎﻫﯽ ﺍﺳﺖ. ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﮐﺒﺎﺏ ﻣﺎﻫﯽ ﺭﺍ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﺮﻭ ﺁﻥ، ﻇﺮﻑ ﻣﺎﻫﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺳﺎﻻﺩ ﻟﺒﻨﺎﻧﯽ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﺼﺮﻑ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﮐﺒﺎﺏ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﻤﮏ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻭﻋﺪﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ، ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻐﺬﯼ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﻭ ﺍﻣﮕﺎ۳ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﻧﯿﺰ ﺑﻬﺮﻩﻣﻨﺪ ﺷﻮﯾﺪ.