یک لذت تمام نشدنی برای شکموها با ترکیبی جذاب و هوسانگیز!
سیب زمینی شکوفهای داخل فر تهیه میشود و حتما باید فر را از قبل گرم کنید و سیب زمینی شکوفهای را داخل آن بپزید تا طلایی شود. برای تهیه این سیب زمینی شکوفهای نیاز به ماسوره ستارهی یا گل رز و یک قیف هستید و بهتر است از قیف سیلیکونی استفاده کنید.
سیب زمینی شکوفهای یکی از روشهای تهیه سیب زمینی سالم و ترد و خوشمزه که میتواند جایگزین خوبی برای چیپس و میان وعده ناسالم گزینه خوبی میباشد و اصلا در تهیه آن از روغن استفاده نمیشود و بسیار سالم است و شما میتوانید به همراه انواع سسها میل کنید.
سیب زمینی شکوفهای داخل فر تهیه میشود و حتما باید فر را از قبل گرم کنید و سیب زمینی شکوفهای را داخل آن بپزید تا طلایی شود. برای تهیه این سیب زمینی شکوفهای نیاز به ماسوره ستارهی یا گل رز و یک قیف هستید و بهتر است از قیف سیلیکونی استفاده کنید، زیرا قیف پلاستیکی ممکن است پاره شود.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکوفهای
سیب زمینی ۴ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک، پودر سیر، آویشن، فلفل سیاه به مقدرا لازم
طرز تهیه سیب زمینی شکوفهای ترد و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی
ابتدا سیب زمینیها که سایز متوسط دارند یا دو عدد سیب زمینی بزرگ را بشورید و به همراه کمی نمک و ۱ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا کاملا پخته و نرم شوند و بعد از پخت آبکش کنید و پوست سیب زمینی را بگیرید و صبر کنید تا کمی خنک شود.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه کره را همان طور که سیب زمینی داغ است اضافه کنید و با کمک پوره کن یا گوشتکوب دستی بکوبید تا مواد یکدست شود و بعد ادویههای دلخواه و نمک را اضافه کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. میتوانید از انواع سبزیهای خشک یا فلفل قرمز نیز استفاده کنید. مواد باید کاملا خمیری و یکدست باشد تا از ماسوره خارج شود.
مرحله سوم: پخت سیب زمینی شکوفهای
در ادامه کف سینی مورد نظر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید. ماسوره رز یا ستاره را داخل قیف قرار دهید و از مواد سیب زمینی داخل آن بریزید و کمی فشار دهید تا هوای اضافه آن خارج شود و بعد به اندازه و شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل یا پایپ کنید و سینی را داخل فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه تا طلایی نشدن سیب زمینی شکوفهای آن را خارج نکنید و بعد از پخت با سس دلخواه میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سیب زمینی شکوفهای خوشمزه و راحت
میتوانید سیب زمینی شکوفهای را در توستر یا سولاردم با دمای ۱۸۰ درجه نیز تهیه کنید.
میتوانید سیب زمینی را بجای پختن بخار پز کنید.
مواد بعد از له شدن باید یکدست باشد اگر دانه درشتی داخل آن باقی بماند از ماسوره خارج نمیشود و قیف را پاره میکند.
به دلخواه برای خوشرنگ شدن سیب زمینی شکوفهای میتوانید از کمی زردچوبه و پولبیبر نیز استفاده کنید.
صبر کنید تا سیب زمینی شکوفهای خنک شود و بعد از روی سینی جدا کنید.
منبع: برترین ها