۵ نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی
ساندویچ مرغ یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست که میتوانید آن را در منزل به صورت سالم و با روشی بسیار آسان تهیه کنید.
فرادید | ساندویچ ازجمله غذاهای محبوب دنیاست که مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار میگیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و بهراحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد.
به گزارش فرادید، ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... بهراحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه میشوند.
ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچهاست که به دلیل داشتن مرغ، قارچ و پنیر پیتزا یک غذای کامل و مغذی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و خانگی همراه با ارائه نکات مهم برای تهیه این ساندویچ خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای ۳ نفر
فیله مرغ: ۵ عدد
پیاز: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۱ لیوان
نان باگت ساندویچی: ۵ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
پنیر موزارلا: ۱۵۰ گرم
پنیر گودا: ۵ ورق
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ مرغ
مرحله اول: ابتدا قارچهای خرد شده را توی یک ماهی تابه بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود و کمی تفت بخورد. سپس قارچ را توی ظرف خالی کنید. حالا فیلههای مرغ را که خرد کردهاید، توی ماهی تابه بریزید و کمی روغن، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. بگذارید مرغ آب بیاندازد و با شعله کم بپزد تا نرم شود. سپس مرغهای پخته شده را از ماهی تابه خارج کنید.
مرحله دوم: در این مرحله پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن توی ماهی تابه بریزید تا تفت بخورد. وقتی پیاز نرم شد، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. حالا فلفل دلمهایها را که به صورت خلالی برش زدهاید، به پیاز اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد. سپس مرغ و قارچی را که از قبل آماده کردهاید، به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید. دوباره کمی فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. حالا پنیر موزارلا را توی ماهی تابه بریزید و مواد را با پنیر هم بزنید و کمی زمان بدهید تا پنیر آب شود. اجاق گاز را خاموش کنید و ماهی تابه را کنار بگذارید.
مرحله سوم: در مرحله آخر روی نان باگت یا نان ساندویچی دلخواهتان یک برش ایجاد کنید و خمیر اضافی آن را بیرون بیاورید و سپس لای نان را با مواد آماده شده پر کنید. حالا یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید و لبههای ساندویچ را ببندید و با سس کچاپ یا سس خردل نوش جان کنید. در صورت دلخواه میتوانید برشهای گوجه، خیارشور و کاهو را نیز به ساندویچ اضافه کنید.
۵ نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی
۱- برای تهیه ساندویچ مرغ میتوانید به جای پنیر گودا از انواع پنیر پیتزا استفاده کنید و انتخاب پنیر به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
۲- ساندویچ مرغ بهتر است به صورت گرم سرو شود؛ بنابراین همان زمانی که میخواهید ساندویچ را سرو کنید، آن را آماده کنید. اگر مواد را از قبل آماده کردهاید و سرد شده است، قبل از اینکه آن را داخل ساندویچ بریزید، یک بار دیگر گرم کنید.
۳- هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
۴- ته فلفل دلمهای برجستگیهایی وجود دارد. فلفل دلمههایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمهای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خامخواری مناسبتر از فلفل نر است. فلفل دلمهای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کمتری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده میشود و در آشپزی کاربردیتر است. برعکس فلفل دلمهای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمیشود و خوشمزه باقی میماند.
۵- برای تهیه ساندویچ مرغ میتوانید فیله مرغ را از قبل آبپز کنید و فیله را به صورت پخته به مواد ساندویچ اضافه کنید.