۵ نکته مهم و کاربردی برای تهیه سالاد کلم مجلسی
سالاد کلم یکی از انواع سالادهای مجلسی و خوشمزه است که به دلیل داشتن کلم سفید، کلم بنفش و هویج بسیار رنگارنگ و زیباست.
فرادید | سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.
به گزارش فرادید، سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
سالاد کلم مجلسی یکی از انواع سالادهای سرد است که محبوبیت زیادی دارد و معمولا برای پذیرایی در مهمانی و جشنها از آن استفاده میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد کلم مجلسی خوشمزه و متفاوت همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم
کلم برگ سفید کوچک: ۱ عدد
کلم برگ بنفش کوچک: نصف ۱ عدد
هویج: ۳ عدد
شوید تازه خرد شده: نصف لیوان
گردو خرد شده: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
ماست چکیده یا هم زده: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
فلفل قرمز: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد کلم مجلسی
مرحله اول: برای شروع کار ابتدا کلم برگها را خوب بشویید؛ سپس کلم سفید را با چاقوی تیز خرد کنید و داخل کاسه سالاد بریزید و کمی نمک روی آن بپاشید و کلمها را زیر و رو کنید.
مرحله دوم: در مرحله بعد کلم قرمز را خرد کنید و به کلم سفید اضافه کنید و هر دو را خوب با هم مخلوط کنید. حالا هویج رنده شده، شوید و گردو خرد شده را به کلم اضافه کنید.
مرحله سوم: در یک کاسه جداگانه ماست چکیده را همراه با سس مایونز، سیر رنده شده و فلفل قرمز مخلوط کنید و خوب هم بزنید؛ سپس سس را به ظرف سالاد اضافه کنید و خوب مواد را زیر و رو کنید و هم بزنید تا همه سالاد با سس آغشته شود. برای سرو میتوانید روی سالاد را با گردو و شوید تازه تزیین کنید. نوش جان
۵ نکته برای تهیه سالاد کلم مجلسی
۱- بسیاری از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند؛ بنابراین مهمترین نکته در مورد تهیه این سالاد از بین بردن بوی کلم است. برای این منظور کلمها را خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید، بعد داخل صافی بریزید و اجازه بدهید آب آن کشیده شود. با این ترفند بوی بد کلم از بین میرود و درنهایت سالادی خوشطعم و خوشعطر خواهید داشت.
۲- برای تهیه سالاد کلم مجلسی بهتر است از شوید تازه استفاده کنید. توجه داشته باشید که باید شوید را به اندازهای خرد کنید که له نشود. اگر شوید را بیش از اندازه خرد کنید، داخل سالاد آب میاندازد که خوشایند نیست. اگر در منزل شوید تازه ندارید، میتوانید از شوید خشک هم استفاده کنید.
۳- اگر منع مصرف سس مایونز دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، میتوانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب میاندازد؛ بنابراین توصیه میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید. همچنین میتوانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.
۴- برای زیباتر شدن ظاهر سالاد کلم بهتر است کلم را با پوست کن تیز بتراشید تا خلالی و زیبا شود.
۵- شما میتوانید در صورت تمایل مقداری کشمش پلویی هم به سالاد کلم اضافه کنید که باعث خوشمزهتر شدن سالاد کلم میشود.