طرز تهیه کیک مدرسه‌ای خوشمزه و ارزان برای فرزند دانش آموزتان

طرز تهیه کیک مدرسه‌ای خوشمزه و ارزان برای فرزند دانش آموزتان

کیک مدرسه یکی از خوراکی‌های سالم و خوشمزه خانگی است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

کد خبر : ۱۵۱۸۳۱
بازدید : ۵۸۴

فرادید| با نزدیک شدن به ماه مهر و فصل شروع مدارس یکی از دغدغه‌های مادران این است که چه نوع خوراکی را برای تغذیه کودکان خود در مدرسه تهیه کنند که هم بچه‌ها آن را دوست داشته باشند و هم سالم و مقوی باشد و انرژی لازم را تا پایان ساعت مدرسه در بدن کودکان فراهم کند.

به گزارش فرادید، گرچه کودکان امروز بیشتر به خوراکی‌های ممنوعه و مضر مثل انواع چیپس و پفک و کیک و آبیموه‌های بازاری علاقه دارند، شما می‌توانید با روشی ساده و ارزان کیک مدرسه خوشمزه و سالم خانگی را در منزل برای آنها تهیه کنید و مطمئن باشید که بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند. در ادامه این مطلب با آموزش پخت کیک مدرسه برای دانش آموزان با ما همراه باشید.  

مواد لازم

تخم مرغ: 2 عدد

آرد سفید شیرینی: 140 گرم

شکر: 110 گرم

شیر: 75 گرم

روغن مایع: 75 گرم

بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

15-0-e1621158738446-1-min

در مرحله اول تخم مرغ، شکر و وانیل را که به دمای محیط رسیده‌اند، داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا تخم مرغ کف کند و کم کم کرم رنگ و شفاف شود.

در مرحله دوم شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید و حدود 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید و همزن برقی را خاموش کنید و کنار بگذارید.

در مرحله سوم آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا در مایه کیک حل شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد.

در مرحله چهارم مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را ساده نگه دارید و به قسمت دیگر پودر کاکائو بزنید و کمی هم بزنید تا پودر کاکائو مخلوط شود. حالا داخل قالب مافین را چرب کنید یا از کاغذهای آماده کاپ کیک استفاده کنید که نیازی به قالب ندارد. اگر قالب و کاغذ کاپ کیک در منزل ندارید، می‌توانید از فنجان‌های نشکن یا لیوان‌های کاغذی یکبار مصرف هم استفاده کنید و داخل فنجان را چرب کنید که کیک به آن نچسبد.

مایه کیک را به صورت دو رنگ داخل قالب یا فنجان بریزید، طوری که یک بند انگشت از سر قالب یا لیوان خالی باشد. فر را از قبل گرم کنید و کیک‌ها را داخل فر بگذارید. برای فر گازی دمای 175 درجه و فر برقی دمای 165 درجه مناسب است. مدت زمان پخت این کیک با توجه به فرهای مختلف بین 30 تا 45 درجه است. بعد از اینکه کیک پخت، اجازه بدهید کاملا خنک شود؛ سپس روی کیک را به دلخواه با شکلات و پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید