طرز تهیه کیک صبحانه؛ خوشمزه پرطرفدار
کیک اسفنجی یکی از انواع کیکهای بسیار محبوب در سراسر جهان است که به عنوان کیک پایه یا شیفون نیز شناخته میشود.
کیک صبحانه یکی از انواع کیکهای پرطرفدار و ساده بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است برای صبحانه درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک صبحانه در ادامه با ما همراه باشید.
کیک اسفنجی یکی از انواع کیکهای بسیار محبوب در سراسر جهان است که به عنوان کیک پایه یا شیفون نیز شناخته میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
کاکائو به مقدار کافی
شیر ⅓ پیمانه
طرز تهیه کیک صبحانه
مرحله اول: برای تهیه کیک صبحانه خوشمزه ابتدای کار تمام مواد یخچالی را از ۳۰ دقیقه قبل در فضای آشپزخانه قرار میدهیم تا مواد با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب میکنیم، سپس تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم: حالا با دور تند همزن برقی تخم مرغ را خوب هم میزنیم تا بافت تخم مرغ باز شود. در ادامه وانیل را به همراه شکر به تخم مرغ اضافه میکنیم، سپس به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا مواد به حالت کشدار و کرم رنگ تبدیل شود.
مرحله سوم: در این مرحله روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم، سپس با دور تند همزن برقی خوب مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب شود. در ادامه شیر را به تخم مرغ اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا تمام مواد با هم ترکیب و یک دست شود.
مرحله چهارم: حالا درون یک کاسه جداگانه مخلوط آرد و بکینگ پودر را ۲ مرتبه الک میکنیم، سپس مجددا درون الک میریزیم و این بار روی مخلوط تخم مرغ الک میکنیم. در ادامه در حد ترکیب شدن به کمک لیسک مواد را به صورت دورانی هم میزنیم.
مرحله پنجم: در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه بسته به سلیقه اگر کیک دو رنگ میخواستید، نیمی از مواد را درون یک ظرف دیگر میریزیم.
مرحله ششم: حالا مقداری کاکائو به یکی از قسمتهای مایه کیک اضافه میکنیم، سپس مخلوط میکنیم تا کاکائو به همه قسمتهای مایه کیک برسد. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب میکنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن چرب میکنیم.
مرحله هفتم: در این مرحله مایه کیک سفید را کامل درون قالب کیک میریزیم، سپس مایه کیک کاکائویی را روی آن میریزیم. در ادامه چند بار قالب را محکم روی سطح کار میکوبیم تا حبابهای درون کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هشتم: در نهایت پس از گذشت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه کیک را تست میکنیم اگر پخته بود آن را از فر خارج میکنیم، سپس اجازه میدهیم کامل خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج میکنیم، سپس برای صبحانه سرو میکنیم. نوش جان.