طرز تهیه دسر خرمالویی؛ شیرین اما بدون شکر
بافت ژلهای، همراه با طعم شیرین خرمالو و مزه خوشایند کاکائو یک پودینگ خام و گیاهی، بدون گلوتن، بدون شکر و سلامت به شما میدهد، اما از همه مهمتر، نتیجه کار شما را شگفتزده خواهد کرد.
این یک پودینگ شگفتانگیز است: سالم، بدون گلوتن، بدون شکر و وگن که حتی برای خام گیاهخواران نیز مناسب است.
جیمی اولیور، سرآشپز معروف بریتانیایی کتابی معروف و جهانی دارد که دستورات غذایی را بر اساس تعداد مواد به کار رفته در آن تقسیمبندی کرده است، مثلا خوراکیهایی با سه ماده اولیه و.... اما این دستور از آن هم جالبتر است و تنها دو ماده اولیه دارد. خرمالو و پودر کاکائو!
بافت ژلهای، همراه با طعم شیرین خرمالو و مزه خوشایند کاکائو یک پودینگ خام و گیاهی، بدون گلوتن، بدون شکر و سلامت به شما میدهد، اما از همه مهمتر، نتیجه کار شما را شگفتزده خواهد کرد. این را یکی از آشپزان کوردن بلو، مدرسه آشپزی مشهور دنیا، گفت و واقعا هم همینطور است. کافی است امتحان کنید.
طرز تهیه: ۳۵۰ گرم خرمالوی شسته شده را، حدودا چهار یا پنج عدد، پوست بگیرید، در مخلوط کن بریزید؛ به آن ۵ قاشق پودر کاکائو اضافه کنید. همین!
این ترکیب را مخلوط کنید تا یکدست شود و سپس آن را در یک ظرف دردار ریخته و ترجیحا چهار ساعت در یخچال بگذارید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
نکته نهایی: در صورت تمایل یک نوک قاشق چایخوری وانیل نیز به این مخلوط اضافه کنید تا عطر پودینگ شکلاتی-خرمالویی شما تقویت شود.
این دسر بهراحتی از ظرف جدا میشود و برای دو نفر کافی است. میتوانید با چند تکه دراژه یا چیپس شکلاتی آن را تزئین کنید و نوش جان.
منبع: همشهری آنلاین