(عکس) سفر به ایران قدیم؛ خوراک «طاووس سلطنتی» در جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی
در جریان برگزاری جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی در سال 1350 که یکی از پرهزینهترین مهمانیهای تاریخ معاصر بوده است، یکی از غذاهای اصلی سرو شده در مراسم «طاووس سلطنتی احاطه شده توسط درباریان» نام داشت که همراه با سالادی از انواع مغزها و قارچها توسط سرآشپزهای فرانسوی طبخ شده بود. البته در واقع، طاووسها بیشتر تزیین غذا به حساب میآمدند و آنچه خورده میشد بلدرچینهایی بودند که با ترافل و جگر چرب پر شده بودند و در اطراف 50 طاووس پر شده قرار داشتند.
کد خبر :
۲۱۷۵۲۸
بازدید :
۱۲۴
۲