سفر به تهران قدیم؛ آشهای اختصاصی تهرانیها
پخت آش از دوره قاجار در میان اهالی پایتخت رایج شد. به توصیف اوژن اوبن، سفیر فرانسه در ایران دوره قاجار، با وجود پلو، باز هم آش در هر وعده غذایی تهرانیها حضور پررنگی داشت.
کد خبر :
۲۲۵۵۴۷
بازدید :
۲۰۷
بهگفته داریوش شهبازی، تهرانشناس، ۲آش در بازار تهران عرضه میشد؛ آش نذری «ابودردا» و آش «کشک کلهبره» که با کلهبره تازه به دنیا آمده تهیه میشد؛ چیزی در مایههای کلهپاچه که داخل آش آن را میپختند؛ البته آبگوشتی هم در تهران پخته میشد در خرابات به نام «دیزییخنی» که این آبگوشت را هم با پختن گوسفند درسته در دیگ درست میکردند.
غذاهایی که در تهران میپختند، ترکیبی از سنتها و عادتهای مردم این شهر بود. در متون تاریخی این عصر اخبار دقیقی به تفکیک درباره غذاهای متداول آن موسم در اختیار نیست.
منبع: همشهری
۰