(تصاویر) وقتی ژست زنان روی درختان سوژه عکاسی بود

(تصاویر) وقتی ژست زنان روی درختان سوژه عکاسی بود

در طول سال‌ها، او ۹۱ عکس از این قبیل را جمع‌آوری کرد که اکنون در کتابی به نام زنان در درختان جمع‌آوری شده است. او در مقدمه کتاب می‌نویسد: زنان تلاش زیادی می‌کنند تا بدون از دست دادن تعادل خود به این درختان بچسبند. لباس‌های یکشنبه و کفش‌های مد روز آنها کاملاً در تضاد با طبیعت اطرافشان است.

کد خبر : ۲۲۹۹۰۰
بازدید : ۲۳۸

به مدت ۲۵ سال به‌ویژه بین دهه‌های ۱۹۲۰ و ۱۹۵۰، یوخن رایس، عکاس اهل هامبورگ، بازار‌ها را برای عکس‌های تاریخی جست‌و‌جو می‌کرد. پس از یافتن عکسی از زنی که روی درخت لبخند می‌زند، متوجه شد که این موضوع جالبی است.

به گزارش فرارو، در طول سال‌ها، او ۹۱ عکس از این قبیل را جمع‌آوری کرد که اکنون در کتابی به نام زنان در درختان جمع‌آوری شده است. او در مقدمه کتاب می‌نویسد: زنان تلاش زیادی می‌کنند تا بدون از دست دادن تعادل خود به این درختان بچسبند. لباس‌های یکشنبه و کفش‌های مد روز آنها کاملاً در تضاد با طبیعت اطرافشان است.

100

101

102

103

104

105

106

107

108

109

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید