چرا روغن موقع سرخ کردن کف میکند؟!
برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند. آب بعضی از مواد غذایی را مانند کوکو سبزی را بکشید و ماهی و مرغ به وسیله دستمال خشک کنید تا کمتر کف کند.
حتما برای شما ما پیش آمده که برای طبخ غذاهای سرخ کردنی مثل انواع کوکو و کتلت با کف کردن روغن روبرو شده باشید. اگر میخواهید بدانید علت این کف کردن چیست و چگونه میتوان از کف کردن آن جلوگیری کنید همراه ما باشید.
همه مواد غذایی دارای رطوبت هستند. زمانی که حتی مقدار کمی رطوبت در سطح ماده غذایی وجود داشته باشد، زمان تماس با روغن داغ کف کرده و یا قدری میجوشد.
برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند. آب بعضی از مواد غذایی را مانند کوکو سبزی را بکشید و ماهی و مرغ به وسیله دستمال خشک کنید تا کمتر کف کند. همین طور میانید هنگام سرخ کردن مواد غذیی یک قاشق چوبی داخل روغن قرار دهید که روغن کف نکند.
برای استفاده دوباره از روغن هرچه مقدار رطوبت جذب شده به وسیله روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر خراب میشود. زمان سرخ کردن باید از بستن درب ظرف دوری کرد، چون باعث میشود رطوبتی که از غذا بخار میشود به داخل روغن برگردد و روغن بیشتر کف کند.
برای ایمنی هیچ وقت داخل سرخکن را بیش از یک سوم حجمش از روغن پر نکنید. مطمئن شوید که ماده غذایی پیش از اضافه شدن به روغن داغ تا حد امکان خشک شده باشند. این کار را میتوان با حوله، دستمال و… و یا با پوشانیدن سطح ماده غذایی با آرد انجام داد.
همیشه از یک انبر یا سبد مربوط به سرخ کن برای اضافه کردن ماده غذایی به روغن استفاده کنید و این کار را با دقت انجام دهید.
منبع: ایسکانیوز