چند عادت غذایی برای کاهش مشکلات سلامتی در زمستان
در فصل زمستان بسیاری از افراد با مشکلات مختلفی مانند ایجاد ورم در دست و پا، نفخ معده و سرماخوردگی و سرفه مواجه میشوند. حمله قلبی نیز در زمستان شایع است.
در فصل زمستان بدن ما غذاهای غنی نیاز دارد که در همین راستا مصرف میوههای خشک، آجیل و دانههای روغنی (دانه کنجد) توصیه میشود.
در فصل زمستان بسیاری از افراد با مشکلات مختلفی مانند ایجاد ورم در دست و پا، نفخ معده و سرماخوردگی و سرفه مواجه میشوند. حمله قلبی نیز در زمستان شایع است.
در همین حال متخصصان توصیه میکنند که داشتن عادات غذایی سالم میتواند منجر به کاهش بسیاری از مشکلات سلامتی در فصل زمستان شود.
در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به چند توصیه در این زمینه خواهیم پرداخت.
* از مصرف بیش از اندازه قهوه و چای خودداری کنید. این نوشیدنیها اثر ادرارآور دارند و با افزایش تشکیل ادرار، حجم خون را کاهش میدهند.
* میوهها و سالادها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. با افزودن مقداری غذای خام مانند میوهها و سالادها، میتوانید دورههای مکرر ابتلا به عفونتها را کاهش دهید. همچنین میوهها و سالادها آب کافی مورد نیاز بدن را نیز تامین کرده و به بهبود هضم کمک میکنند.
* مغزها و دانههایی مانند گردو، بادام و دانه کنجد به شما کمک میکنند در زمستان گرم بمانید و فشار خون خود را در حد نرمال نگه دارید.
* تخم مرغ و ماهی مصرف کنید. مقداری رژیم غذایی با پروتئین بالا نیز در زمستان برای بهبود پاسخ ایمنی بدن و سلامتی توصیه میشود. به غیر از این، اگر هیچ مشکل سلامتی ندارید، مصرف سبزیجات و میوههای فصلی همیشه توسط هر متخصصی توصیه میشود.
همچنین در فصل زمستان به دلیل سبک زندگی کم تحرک و مصرف بیشتر غذاهای پرکالری نسبت به فصول دیگر، خطر ابتلا به چندین بیماری افزایش مییابد که متخصصان ورزش کردن در خانه یا انجام فعالیتهای بدنی خارج از خانه در هنگامی که شرایط آب و هوایی خوب است را توصیه میکنند.
منبع: ایسنا