تفاله لیمو ترش را دور نریزید!
موقعی که دارید آبلیمو را صاف میکنید دقت داشته باشید دانههای لیمو که ته ظرف تان ته نشین شدند را با تفالههایی که در صافی است قاطی نکنید، چون دانهها تلخ هستند و باید از تفالهها جدا شوند کارتان سخت میشود.
تفاله لیموترش از خود آبلیمو بیشتر کاربرد دارد. از کاربردهای تفاله لیموترش در این مطلب برای تان میگوییم.
اول از همه که آب لیمو را با دستگاه گرفتیم یک روز و چند عدد هویچ را پوست کندیم و گذاشتیم داخلش تا ۲۴ ساعت بماند و بعد از صافی رد کردیم. حتما هویجها را هم دربیاورید و نگذارید بماند. این کار باعث میشود تلخی آبلیمو گرفته شود.
موقعی که دارید آبلیمو را صاف میکنید دقت داشته باشید دانههای لیمو که ته ظرف تان ته نشین شدند را با تفالههایی که در صافی است قاطی نکنید، چون دانهها تلخ هستند و باید از تفالهها جدا شوند کارتان سخت میشود.
اگر تفاله هایتان دانه دارد جدا کنید.
حالا چه کار کنیم با اینهمه تفاله لیمو؟!
یک مقدارش را بریزید در یک ظرف و بگذارید خشک شود. بعد آسیاب کنید و داخل خورشتها و خوراک و ماکارونی و انواع سوپها بریزید که عالی میشود.
من در شیشه کوچک را از تفاله پر کردم و با کمی آبلیمو برای وقتهایی که میخواهم:
شربت درست کنم بااین تفالهها عالی میشود.
برای داخل خورشت هایتان مخصوصا قورمه سبزی عالی میشود.
برای دمنوشها که کلی خاصیت دارد. فقط وقتی از دما افتاد بریزید کمی داخل فنجان
برای تمیز کردن سینک و شیر آلات و مایکروفر و ظروف مسی که کافی است با کمی نمک مخلوط کنید و از تمیزی شان لذت ببرید.
برای استفاده از ماسکهای صورت که کمی تفاله را با عسل مخلوط میکنم برای لکها عالی است؛ هفتهای یبار
میتوانید تفالهها را هم در قالب یخ بریزید و بعد از اینکه یخ زد داخل کیسه بگذارید و در فریزر نگه دارید و در مواردی که در بالا گفتم استفاده کنید.
منبع: رکنا