آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟

آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟

چون با گذشت زمان، احتمال فعال شدن و ترشح مجدد این سم وجود دارد، بهتر است کنسرو مصرفی پس از گذشت یک روز از جوشاندن مجدد جوشانده شود.

کد خبر : ۱۳۵۱۵۹
بازدید : ۷۸۴

سؤال رایجی که اغلب خانواده‌ها می‌پرسند این‌ است که اگر کنسرو ماهی تن را یک‌بار بجوشانند اما باز نکنند و آن را پس از چند روز مصرف کنند آیا نیاز به جوشاندن مجدد دارد یا خیر؟

به‌علت این‌که احتمال مسمومیت‌زایی کنسروها به‌خصوص کنسرو تن به‌دلیل ترشح سم بوتولیسم وجود دارد باید تمامی کنسروها از زمان جوش‌آمدن آب به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شود و چون با گذشت زمان، احتمال فعال شدن و ترشح مجدد این سم وجود دارد، بهتر است کنسرو مصرفی پس از گذشت یک روز از جوشاندن مجدد جوشانده شود.

منبع: جام جم

۰
نظرات بینندگان
  • ناشناس ارسالی در

    نه با این قیمت ها باید نجوشاند فقط باید در ویترین گذشت

تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید