(ویدئو) جلبک دریایی؛ گیاهی مفید که از سوپ تا کود استفاده می‌شود

(ویدئو) جلبک دریایی؛ گیاهی مفید که از سوپ تا کود استفاده می‌شود

جلبک های دریایی به کاهش متان ناشی از گاو ها کمک می‌کند

کد خبر : ۱۴۱۴۳۸
بازدید : ۷۰

جلبک دریایی همواره  غذای اصلی مردم ژاپن بوده است اما اینک این موجود لزج، بزرگ و دریایی به دلیل پتانسیل های محیط زیستی توجه جهانی را به خود جلب کرده است.

تحقیقات جدید حکایت از کاربردهای جدید جلبک دریایی در جهان دارد.

براساس مطالعات جلبک های باعث جذب کربن و کاهش تولید متان در میان گاوها و احشام می‌شوند و همین موضوع باعث شده تا بسیاری از کشورها به دنبال جلبک دریایی آسیایی باشند.

به گفته بسیاری از کارشناسان این جلبک ها به کاهش آلایندگی صنایع مختلف کمک می‌کند.

"ریوچی کیگاوا" ماهیگر ژاپنی پروژه ای را برای جمع آوری این محصول به منظور کاهش آلایندگی کربنی آغاز کرده است.

جلبک های دریایی به کاهش متان ناشی از گاو ها کمک می‌کند.

بیشتر محصولی که کیگاوا و همکارانش در برای جوشاندن در سوپ فروخته می شوند یا به سالادهای سالم اضافه می شوند.

پرورش جلبک دریایی در ژاپن؛ از سوپ تا کود

او گفت: ژاپنی ها همواره جلبک دریایی خورده اند اما ما هرگز به این محصول نگاه محیط زیستی نداشته ایم.

حالا بخشی از این جلبک ها شسته و خرد می شوند تا مزارع چای سبز از آنها به عنوان کود آلی استفاده کنند.

پرورش جلبک دریایی در ژاپن؛ از سوپ تا کود

مطالعات نشان داده‌اند که این محصول می تواند به رشد سریع گیاهان و تقویت آنها کمک کند.

برخی از بررسی ها نیز  نشان داده ترکیب این محصول با غذای احشام و گاوها می‌تواند به سلامتی آنها و کاهش 80 درصدی متان از سوی این حیوانات کمک کند.

منبع: عصر ایران

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید