خوردنی‌ترین خورش‌ گیلانی را با این روش درست کنید

خوردنی‌ترین خورش‌ گیلانی را با این روش درست کنید

قلیه سیر شاید به اندازه قلیه ماهی شناخته شده نباشد.

کد خبر : ۱۴۴۶۴۴
بازدید : ۸۹

قلیه از خوردنی‌ترین خورش‌های گیلانی است. البته مانند خیلی دیگر از غذاهای ما ایرانیان پختن آن مهارت می‌طلبد اما در این میان قلیه سیر شاید به اندازه قلیه ماهی شناخته شده نباشد.

خوب درست کنید و سیر بخورید. چه بسا مهمان سال و ماه سفره‌تان شد.

مواد لازم 

نصف یک مرغ متوسط

یک پیمانه لپه

۴۰۰ گرم ساقه سبز سیر تازه خرد شده

۵ حبه سیر تازه(خرد شود)

یک عدد پیاز 

۲۵ گرم کره

۲ عدد تخم مرغ

نصف استکان آبغوره

۲ ق س زعفران آب شده

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

۱. لپه‌ها را در یک کاسه با مقداری آب خیس کنید. سیر وپیاز را ریز خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. مرغ را هم تکه تکه کنید و در ماهیتابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. لپه خیس خورده و ساقه‌های سیر ریز شده را هم اضافه کنیدو همه را با هم مخلوط کرده، به تفت دادن ادامه دهید.

۲. زردچوبه، نمک و فلفل را به مقدار لازم به مواد اضافه کنید. یک لیوان آب جوش و زعفران آب کرده را هم افزوده و با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه به پختن ادامه دهید تا تکه‌های مرغ کاملا بپزند.  

۳. حالا کره و آبغوره را هم اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا خورش جوش بیاید. بعد تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و به هم بزنید تا به صورت رشته‌ای در کل خورش پخش شوند.

نکته: البته اگر مهمان رسمی داشتید و می‌خواستید این خورش را با شکل و شمایل زیباتری سر میز بیاورید، می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را بعد از شکستن، در خورش هم نزنید و همان‌طور درسته با گذاشتن در قابلمه، بپزید ولی اصل آن رشته‌ای شدن میان خورش است.

منبع: همشهری 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید