طرز تهیه هات داگ نیویورکی به روش خانگی

طرز تهیه هات داگ نیویورکی به روش خانگی

شما می‌توانید این هات داگ را با سس مخصوص و قارچ تهیه کنید و یک ساندویچ خوشمزه برای شام یا نهار تهیه کنید.

کد خبر : ۱۴۶۲۹۲
بازدید : ۳۹۶

برترین ها نوشت: ساندویچ هات داگ نیویورکی یکی از روش‌های تهیه ساندویچ می‌باشد که با سس مخصوص این هات داگ را به شما یاد خواهیم داد تا بتوانید یک ساندویچ خوشمزه و بین المللی در خانه تهیه کنید.

در این روش پخت هات داک بجای سرخ شدن آب پز می‌شود و به همین دلیل بسیار رژیمی است و باعث می‌شود پخت هات داگ یکنواخت‌تر باشد.

 

شما می‌توانید این هات داگ را با سس مخصوص و قارچ تهیه کنید و یک ساندویچ خوشمزه برای شام یا نهار تهیه کنید. ساندویچ هات داگ را می‌توانید با نان مخصوص هات یا باگت تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ نیویورکی

هات داگ ۲ عدد

قارچ ۷ عدد

ذرت ۱/۴ پیمانه

خامه ۱ ق غذا خوری

پنیر خامه‌ای ۱..۵ ق غذا خوری

پنیر پیتزا به مقدار لازم

سس خردل ق چای خوری

جعفری ۲ ق غذا خوری

پیاز کاراملی ۲ ف غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا داخل یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید سپس هات داگ را بدون پوست کندن داخل آب قرار دهید و بگذارید تا برای ۷ دقیقه پخته شود.

مرحله دوم: تهیه سس

برای تهیه سس باید قارچ‌ها را بشورید و اسلایس کنید و به همراه کمی روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود، سپس ذرت بخارپز شده را اضافه کنید (می توانید از ذرت بخارپز شد یا کنسرو استفاده کنید و یا یا برای بخار پز کردن ذرت‌ها می‌توانید آن را داخل سبد ریخته و روی قابلمه قرار دهید و داخل قابلمه کمی آب بریزید و درب قابلمه را بسته و بگذارید تا پخته شود).

مرحله سوم: تهیه سس

در ادامه باید پنیر خامه‌ای و به همراه خامه و ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. در انتها و موقع سرو باید پنیر پیتزا را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

مرحله چهارم: تهیه هات داگ نیویورکی

در ادامه زمانی که هات داگ پخته شده از غلاف خارج کنید و داخل یک تابه به همراه کمی کره و روغن تفت دهید تا خوب طلایی شود. نان هات داگ را برش بزنید و هات داگ را وسط آن قرار دهید و از سس تهیه شده بریزید و بعد کمی جعفری و پیاز کاراملی شده بریزید و سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی به روش اصلی و سس مخصوص

برای تهیه پیاز کاراملی پیاز‌ها را خلالی کنید و به همراه کمی آب و روغن تفت دهید تا کاراملی شود.

می‌توانید از پنیر ورفه‌ای استفاده کنید.

بهتر است از هات داگ با کیفیت استفاده کنید.

۱
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید