(ویدئو) آزمایش تشخیص پالم در روغن‌های سرخ کردنی

(ویدئو) آزمایش تشخیص پالم در روغن‌های سرخ کردنی
کد خبر : ۱۵۰۷۲۷
بازدید : ۴۹۸

درخت پالم یا نخل روغنی (Elaeis guineensis) بومی آفریقای غربی است و در اواسط قرن نوزدهم به جنوب آسیا وارد شد. میوه پالم در دسته‌های متراکمی به وزن 10 کیلوگرم (کیلوگرم) یا بیشتر و حاوی بیش از هزار میوه جداگانه که از نظر اندازه مشابه آلو کوچک رشد می‌کنند.از درخت پالم 2 نوع روغن تولید می‌شود. روغن نخل (PO) از گوشت میوه بدست می‌آید و روغن هسته خرما (PKO) با استخراج روغن از دانه داخلی (هسته) تولید می‌شود:

منبع: خبر فوری

 

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید