طرز تهیه میگو بدون بوی زهم

طرز تهیه میگو بدون بوی زهم

معمولا میگو را با سس تارتار سرو می‌کنند، ولی میگوی کبابی با سس قرمز تند و تیز هم طعم دیگری دارد.

کد خبر : ۱۶۹۴۴۲
بازدید : ۱۵۰

چینی‌ها بوی زهم ماهی و میگو را با سس‌های مختلف می‌گیرند.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

۲۴ عدد میگوی درشت

آب یک عدد لیموترش

۱ ق‌چ پودرفلفل پاپریکا

نوک ق‌چ پودر آویشن

۱ عدد برگ بو

روغن مایع به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

۱ عدد پیاز (خرد شود)

۵۰۰ گرم پوره گوجه‌فرنگی

۴ ق‌س آب گوجه‌فرنگی

۲ /۱ عدد فلفل سبز (خرد شود)

۱ حبه سیر (له شود)

۱ ق‌س سویا سس

۱. میگو‌ها را پاک کرده و بعد از شستن در کاسه‌ای بریزید. برای مزه‌دار کردن آن از نمک و فلفل پاپریکا و سیاه، آب لیموترش، برگ‌بو و آویشن استفاده کنید. در ظرف را بگذارید و در یخچال قرار دهید تا میگو‌ها طعم‌دار شوند.

۲. برای درست کردن سس همه مواد لازم برای سس را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و سسی یکنواخت تحویل بگیرید. سس را در کاسه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا پخته و غلیظ شود.

۳. میگو‌ها را با همان مواد طعم‌دهنده و کمی آب بپزید. شعله بالای فر (گریل) را روشن کنید تا فر گرم شود سپس هرکدام از میگو‌ها را در یک سیخ‌چوبی قرار داده و دو طرف آن را با روغن چرب کنید. میگو‌های سیخ شده را در فر قرار دهید تا با درجه حرارت کم بپزند.

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید