راههای براق کردن ظروف آلومینیومی
برای براق شدن ظروف آلومینیوم کافی است چند قاشق سرکه را داغ کرده و آن را داخل قابلمه ریخته و با استفاده از اسفنج به تمام قسمتهای داخلی ظرف برسانید.
بعد از آشپزی با ظروف آلومینیوم، تیرگی به جا مانده از آشپزی به راحتی پاک نمیشود اما برای پاک کردن آن هم روشهایی وجود دارد که در ادامه از آنها مطلع خواهید شد.
ظروف آلومینیوم به دلیل ساختاری که دارند و البته براق بودن آنها، بعد از پخت و پز و مصرف شدن کدر میشوند که برگرداندن آنها به حالت اولیه به طور ساده و از راه معمول کاری سخت است.
در این بخش راههایی به شما معرفی میکنیم تا با کمترین زحمت ظروف خود را براق و شفاف سازید.
راه اول: استفاده از سرکه
برای براق شدن ظروف آلومینیوم کافی است چند قاشق سرکه را داغ کرده و آن را داخل قابلمه ریخته و با استفاده از اسفنج به تمام قسمتهای داخلی ظرف برسانید.
راه دوم: استفاده از ذغال
استفاده از زغال است به این طریق که زغالی که برای پخت و پز استفاده شده و به صورت پودر در آمده را بعد از سرد شدن به داخل ظرف بمالید و بعد از چند دقیقه بشویید.
راه سوم: استفاده از آبلیمو
ظرف را پر از آب و ۱/۲ فنجان آبلیمو کرده و اجازه دهید بر روی حرارت بجوشد به این ترتیب ظرف شما براق و شفاف خواهد شد.
منبع: نمناک