طرز تهیه نان بربری خانگی
یکی از پرطرفدارترین نان های سنتی نان بربری خانگی است. این نان را می توانید به راحتی در خانه داخل فر درست کنید.
یکی از پرطرفدارترین نان های سنتی نان بربری خانگی است. این نان را می توانید به راحتی در خانه داخل فر درست کنید.
مواد لازم:
آرد: 2ونیم پیمانه
بهبود دهنده: نصف قاشق چای خوری(به دلخواه)
آب ولرم: 1پیمانه
شکر:1قاشق چایخوری
خمیرمایه: 1قاشق سوپ خوری
کره: 20گرم
روغن مایع: 30گرم
نمک: 1قاشق چای خوری
کنجد: 1قاشق
تخم مرغ: 1عدد
طرز تهیه نان بربری خانگی:
ابتدا داخل یک ظرف در دار خمیر مایه و شکر و آب ولرم را میریزیم و خوب ترکیب می کنیم.
سپس درب ظرف را میگذاریم 5تا 10دقیقه زمان میدهیم تا خمیر مایه عمل آید.
داخل یک کاسه نصف آرد و بهبود دهنده و خمیر مایه و نمک و روغن را اضافه کنید و هم می زنیم.
مابقی آرد را کم کم اضافه مکنیم.
کره به دمای محیط رسیده را اضافه مکنیم و ورز میدهیم تا جذب خمیر شود.
خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد.
داخل یک ظرف بزرگتر را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید.
روی خمیر را بپوشاند و در یک جای گرم به مدن 1ساعت و نیم بگذارید تا استراحت کند.
سپس خمیر را روی میز کار بگذارید و ورز دهید تا هوای آن خارج شود.
به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و با دست به آن حالت دهید.
روی آن را با دست شکل دهید و داخل سینی فر به مدت 30دقیقه بگذارید تا استراحت کند.
بعد از نیم ساعت زرده تخم مرغ و کنجد را ترکیب کنید و روی خمیر رو مال کنید.
داخل فر با دمای 200درجه به مدت 20دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع: عصر ترکیه