طرز تهیه بامیه، شیرینی ثابت سفره افطار ایرانی ها
بامیه یکی از شیرینی های خوشمزه سفره افطار است. این شیرینی خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید. درست کردن این شیرینی نیاز به صرف زیاد زمان ندارد.
ما طرزتهیه و مواد لازم بامیه مناسب سفره افطار را برای شما آوردیم.
موادلازم:
آرد:2لیوان
آب:2لیوان
شکر:3قاشق
تخم مرغ:2عدد
کره:50گرم
وانیل:5گرم
موادشربت:
شکر:2لیوان
آب:1لیوان
آبلیمو:1قاشق
طرز تهیه بامیه:
به گزارش بانو زی، ابتدا داخل یک قابلمه مناسب آب را بریزید.
کره و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
روی شعله ملایم بگذارید.
آب که شروع به جوشیدن کرد.
آرد را اضافه کنید تند هم بزنید تا یک خمیر داشته باشید.
سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
تخم مرغ و وانیل را به خمیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم داشته باشید.
سپس داخل قیف بریزید.
داخل یک تابه روغن بریزید تا گرم شود.
شعله را ملایم کنید.
از مواد داخل قیف داخل روغن پایپ کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود.
برای تهیه شربت دو لیوان شکر و یک لیوان آب را داخل یک تابه بریزید.
روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و کم کم شربت به غلظت برسد.
آبلیمو را اضافه کنید.
شربت که به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید.
بامیه های سرخ شده را داخل شربت بریزید و ترکیب کنید.
سپس از شربت خارج کنید و اجازه دهید شربت اضافی جدا شود.
منبع: عصر ایران