طرز تهیه بامیه، شیرینی ثابت سفره افطار ایرانی ها

طرز تهیه بامیه، شیرینی ثابت سفره افطار ایرانی ها

بامیه یکی از شیرینی های خوشمزه سفره افطار است. این شیرینی خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید. درست کردن این شیرینی نیاز به صرف زیاد زمان ندارد.

کد خبر : ۱۷۹۵۷۲
بازدید : ۸۲

ما طرزتهیه و مواد لازم بامیه مناسب سفره افطار را برای شما آوردیم.

موادلازم:

آرد:2لیوان

آب:2لیوان

شکر:3قاشق

تخم مرغ:2عدد

کره:50گرم

وانیل:5گرم

موادشربت:

شکر:2لیوان

آب:1لیوان

آبلیمو:1قاشق

1775129_742

طرز تهیه بامیه:

به گزارش بانو زی، ابتدا داخل یک قابلمه مناسب آب را بریزید.

کره و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.

روی شعله ملایم بگذارید.

آب که شروع به جوشیدن کرد.

آرد را اضافه کنید تند هم بزنید تا یک خمیر داشته باشید.

سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

تخم مرغ و وانیل را به خمیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر نرم داشته باشید.

سپس داخل قیف بریزید.

داخل یک تابه روغن بریزید تا گرم شود.

شعله را ملایم کنید.

از مواد داخل قیف داخل روغن پایپ کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود.

برای تهیه شربت دو لیوان شکر و یک لیوان آب را داخل یک تابه بریزید.

روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و کم کم شربت به غلظت برسد.

آبلیمو را اضافه کنید.

شربت که به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید.

بامیه های سرخ شده را داخل شربت بریزید و ترکیب کنید.

سپس از شربت خارج کنید و اجازه دهید شربت اضافی جدا شود.

1775131_561

منبع: عصر ایران

 

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید