روش تهیه و نحوه استفاده از ادویه مخصوص کلم پلو

روش تهیه و نحوه استفاده از ادویه مخصوص کلم پلو

کلم پلو ، یک پلوی مخلوط سنتی است. به غیر از زردچوبه که پایه اصلی همه ی غذاها حساب می‌شود استفاده از ادویه های مخصوص میتواند مزه بی نظیری به کلم پلو بدهد.

کد خبر : ۱۸۹۰۴۳
بازدید : ۴۳

ادویه مخصوص کلم پلو ترکیبی از چند ادویه مختلف است که طعم و عطر بی‌نظیری به این غذای لذیذ می‌دهد.

مواد اصلی این ادویه عبارتند از:

زردچوبه:  زردچوبه پایه اصلی اکثر غذاهای ایرانی است و رنگ و طعم فوق‌العاده‌ای به کلم پلو می‌دهد.
زیره:  زیره، چه سیاه و چه سبز، طعمی گرم و کمی خاکی به کلم پلو می‌بخشد.
فلفل سیاه:  فلفل سیاه تندی ملایمی به غذا می‌دهد و طعم سایر ادویه‌ها را متعادل می‌کند.
پودر لیمو عمانی:  پودر لیمو عمانی طعم ترش و ملسی به کلم پلو می‌دهد و به متعادل کردن طعم غذا کمک می‌کند.
ادویه پلویی:  ادویه پلویی مخلوطی از ادویه‌های مختلف مانند زیره، میخک، دارچین و زنجبیل است که طعم گرم و پیچیده‌ای به کلم پلو می‌دهد.

علاوه بر این مواد اصلی، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر دارچین، پودر زنجبیل، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر پیاز نیز برای طعم دادن به کلم پلو استفاده کنید.

ادویه کلم پلو

روش تهیه و نحوه استفاده از ادویه مخصوص کلم پلو

زعفران هم یکی از چاشنی های مورد نیاز است که کاملا سلیقه ای است و می توانید به پلو اضافه کنید. بهترین زمان برای اضافه کردن زعفران دم کرده زمانی است که برنج آبکش شده و مواد با یکدیگر ترکیب شده و می خواهید درب قابلمه را برای چخت نهایی بگذارید.

نحوه تهیه ادویه مخصوص کلم پلو:

تمام ادویه‌ها را به مقدار مساوی (به جز زردچوبه) با هاون یا آسیاب برقی پودر کنید.
دو قاشق غذاخوری زردچوبه را به ادویه‌های پودر شده اضافه کنید.
تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا ادویه مخصوص کلم پلو به طور یکنواخت پخش شود.

نکات پایانی:

می‌توانید ادویه مخصوص کلم پلو را به صورت عمده تهیه کنید و در ظرف دربسته و در جای خنک و خشک نگهداری کنید.
مقدار ادویه‌ها را می‌توانید به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
اگر از ادویه پلویی آماده استفاده می‌کنید، می‌توانید مقدار زیره، میخک، دارچین و زنجبیل را در مخلوط خود کاهش دهید.

نحوه تهیه ادویه کلم پلو

استفاده از ادویه مخصوص کلم پلو:

روش تهیه و نحوه استفاده از ادویه مخصوص کلم پلو

برای طعم دادن به برنج، حدود 1 قاشق چایخوری از ادویه مخصوص کلم پلو را به ازای هر پیمانه برنج به آب برنج در حال جوش اضافه کنید.
می‌توانید از ادویه مخصوص کلم پلو برای طعم دادن به گوشت، مرغ یا سبزیجات نیز استفاده کنید.

منبع: دلگرم

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید