(تصاویر) کیک‌هایی از دنیای دیگر: وقتی معماری وارد شیرینی‌پزی می‌شود

(تصاویر) کیک‌هایی از دنیای دیگر: وقتی معماری وارد شیرینی‌پزی می‌شود

وقتی یک معمار پا در عرصه‌ی شیرینی‌پزی می‌گذارد، باید توقع کیک‌هایی با ظاهری متفاوت را داشته باشیم که از ریاضیات و الگوریتم‌ها پیروی می‌کنند.

کد خبر : ۱۹۴۸۳۸
بازدید : ۲۸۴۸

دینارا کاسکو (Dinara Kasko)، معمار سابق و شیرینی‌پز اوکراینی است که با ترکیب تخصص‌اش در معماری و علاقه‌اش به شیرینی‌پزی، دنیای دسرها را متحول کرده است.

دینارا که به خاطر شیرینی و کیک‌های با طراحی بسیار پیچیده و دقیق هندسی مشهور است، از فناوری چاپ سه‌بعدی برای طراحی قالب‌های سیلیکونی سفارشی استفاده می‌کند و مفاهیم رویایی خود را به شاهکارهای خوراکی تبدیل می‌کند.

بیشتر کیک‌های او فقط خوراکی‌های شیرین نیستند، بلکه از نظر بصری آثار هنری جذابی هستند که از ریاضیات، الگوریتم‌ها و طرح‌های خلاقانه‌ی هنرمند متیو شلیان الهام (Matthew Shlian) می‌گیرند.

87_11zon (33)

88_11zon (32)

89_11zon (32)

90_11zon (32)

91_11zon (30)

92_11zon (32)

93_11zon (31)

94_11zon (27)

95_11zon (24)

96_11zon (23)

97_11zon (23)

98_11zon (21)

99_11zon (21)

100_11zon (22)

منبع: خبرآنلاین
۱۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید