طرز تهیه رانی هلو با تکههای میوه در خانه؛ ۲ روش برای افزایش ماندگاری
همراهمان باشید که میخواهیم در این مطلب از طرز تهیه رانی هلو با تکههای میوه حرف بزنیم و بگوییم که با چه روشهایی میتوانید این نوشیدنی جذاب را به خوشمزهترین شکل ممکن تهیه کنید.
یک لیوان رانی هلو خانگی در هر ساعتی از روز میچسبد. پس اگر تعداد زیادی هلو دارید که نمیدانید با آنها چکار کنید، بهتر است همین الان دست بهکار شوید. درست کردنش خیلی آسان است؛ شما میتوانید با چند ترفند ساده، عطر و طعم رانی خانگیتان را به خوشمزگی رانیهایی کنید که همیشه از سوپرمارکت میخرید.
همراهمان باشید که میخواهیم در این مطلب از طرز تهیه رانی هلو با تکههای میوه حرف بزنیم و بگوییم که با چه روشهایی میتوانید این نوشیدنی جذاب را به خوشمزهترین شکل ممکن تهیه کنید.
طرز تهیه رانی هلو خانگی ساده
برای درست کردن رانی هلو کافیست مواد زیر را داشته باشید:
مواد لازم | مقدار |
هلو | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ لیوان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ لیوان |
طرز تهیه رانی هلو در خانه:
مرحله اول: در اولین مرحله، هلوها را بهخوبی بشویید و با یک کارد تیز پوستشان را بگیرید. حالا هلوها را بهصورت نگینی خرد کنید و هستهشان را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه مناسب، مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید.
سپس شکر را به آن اضافه کنید تا بهطور کامل در آب حل شود. پس از آنکه شکرها حل شد و آب به جوش آمد، هلوها را اضافه کنید و اجازه دهید تا حداقل به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و نرم شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید. حالا اجازه دهید تا مایه رانی از حرارت بیفتد و کاملا خنک شود.
مرحله دوم: نصف لیوان از هلوهای خردشده را بردارید و باقیمانده آن را داخل مخلوطکن میکس کنید تا کاملا بافت آن یکدست و یکنواخت شود. پس از آن، نصف لیوانی که از مایه رانی جدا کردید، به مایه رانی اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. رانی شما آماده است.
طرز تهیه رانی هلو در منزل به همین سادگیست؛ پس تا فصل هلو تمام نشدهاست، این رانی خوشمزه را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
نکته۱: اگر رانی بیشاز حد غلیظ است، مقداری آب به آن اضافه کنید.
نکته۲: آب لیمو ترش باعث میشود که رنگ هلوها پس از پختن و میکسشدن تغییر نکند.
نکته۳: طرز تهیه رانی هلو و شلیل هم به همین روش است. فقط کافیست بهجای هلو، از ترکیب هلو و شلیل استفاده کنید.
طرز تهیه رانی هلو برای زمستان
رانی هلوی خانگی، از آنجایی که مواد نگهدارنده ندارد، باید در مدت ۲ الی ۳ روز اول مصرف شود. حتما میدانید که هلو یک میوه تابستانیست و در فصل زمستان معمولا نمیتوان آن را پیدا کرد. اگر دنبال طرز تهیه رانی هلو با ماندگاری بالا هستید، میتوانید یکی از دو راه زیر را انتخاب کنید:
۱- هلوها را بهصورت درسته در فریزر نگه دارید، در فصل زمستان آنها را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا به دمای محیط برسد. سپس با استفاده از روش بالا با هلوها رانی درست کنید و از میل کردن آن در فصل زمستان لذت ببرید.
۲- میتوانید رانی هلو را پس از اینکه آماده و کاملا خنک شد، در کیسههای زیپکیپ یا ظروف دربسته بریزید و در فریزر نگه دارید و در فصل زمستان آن را میل کنید.
سوالات متداول
-
چکار کنیم تا رانی هلو خوشرنگ شود؟
برای خوشرنگتر شدن رانی هلو، بهتر است از مقداری رنگ خوراکی کمک بگیرید. بعضی افراد به آن زعفران اضافه میکنند که ممکن است طعم رانی را بهطور کامل تغییر دهد. پس استفاده از رنگ خوراکی بهتر است.
-
چکار کنیم که رانی شفافتری داشته باشیم؟
بهتر است کف روی رانی را بهخوبی بگیرید تا رانی خوشرنگتری داشتهباشید.
-
چکار کنیم تا رانی هلو کاملا رژیمی باشد؟
میتوانید شکر را حذف کنید یا بهجای آن از عسل استفاده نمایید. اما حواستان باشد که عسل نباید حرارت ببیند. بنابراین قبل از اینکه هلوها را در مخلوطکن بریزید، عسل را اضافه کنید.
حرف آخر
همانطور که دیدید، در این مطلب طریقه درست کردن رانی هلو را آموزش دادیم و در آخر چند راهکار مهم ارائه دادیم تا رانی شما کاملا شفاف و خوشرنگ شود. علاوهبر این از روشهای فریز کردن این نوشیدنی خوشمزه حرف زدیم تا بتوانید از طعم بینظیر آن در فصل زمستان هم بهرهمند شوید.
هلو سرشار از انواع ویتامینها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و آهن است و تاثیر زیادی در سلامتی و زیبایی پوست دارد. پس حتما این رانی خوشمزه و آسان را درست کنید و از تجربه طعم بینظیرش لذت ببرید.
منبع: خبرآنلاین