ناهار امروز: خوشمزگی به سبک ایرانی؛ کباب تابه ای با سس انار و گردو
در این مطلب، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید آن را در منزل خود تهیه کنید.
کد خبر :
۲۰۱۸۱۹
بازدید :
۱۲۱۲
کباب تابه ای یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که به دلیل طعم لذیذ و روش پخت آسان، طرفداران زیادی دارد.
ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویههای خوش عطر، همراه با سس انار و گردوی خوشمزه، یک وعده غذایی کامل و دلچسب را برای شما فراهم میکند. در این مطلب، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید آن را در منزل خود تهیه کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای
- گوشت چرخ کرده: 400 گرم
- پیاز بزرگ: 1 عدد (رنده شده، نیازی به گرفتن آب پیاز نیست)
- گردوی پودر شده: 2 قاشق غذاخوری
- زعفران پودر شده: ½ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مواد لازم برای سس انار و گردو
- سس انار: 2 قاشق غذاخوری
- گردوی پودر شده: 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زعفران: به مقدار بسیار کم
- آب جوش: ⅓ پیمانه
طرز تهیه
-
آمادهسازی مایه کباب
- گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، گردوی پودر شده، زعفران، نمک و فلفل را با هم خوب ورز دهید تا یک مایه یکدست به دست آید.
-
پخت کباب
- مایه کباب را در یک تابه پخش کرده و با چاقو یا دست برشهایی ایجاد کنید تا شبیه به کباب کوبیده شود.
- کمی روغن (حیوانی یا گیاهی) به تابه اضافه کرده و حرارت را متوسط کنید.
- هر دو طرف کبابها را به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
-
تهیه سس
- سس انار، گردوی پودر شده، نمک، فلفل و زعفران را در یک ظرف مخلوط کنید.
- آب جوش را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
-
سرو
- سس را روی کبابهای سرخ شده بریزید و به مدت 10 دقیقه با حرارت کم اجازه دهید تا سس به خورد کبابها برود.
- کباب تابه ای را همراه با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید.
نکات مهم
- برای طعم بهتر، میتوانید از گوشت گوسفند چرخ کرده استفاده کنید.
- اگر سس انار شما خیلی ترش بود، میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
- برای تزیین، میتوانید از کشمش یا پیاز داغ استفاده کنید.
با این دستورالعمل ساده، میتوانید یک کباب تابه ای خوشمزه و خانگی را تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
نوش جان!
منبع: دلتامگ
۲