چگونه عدسی رستورانی تهیه کنیم؟
این غذا با عدس، سیبزمینی، قارچ و گوشت تهیه میشود. در این مطلب سه روش سرآشپزان رستوران را برای تهیه عدسی معرفی میکنیم.
به رژیم غذایی روزانه خودتان فکر کنید، برای صبحانه کدام غذاهای فیبردار را انتخاب میکنید؟ اگر دوست دارید، رژیم غذایی سالم را دنبال کنید، عدسی را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید. عدسی یک صبحانه و میانوعده سالم و مغذی است.
این غذا سرشار از فیبر و پروتئین است و به شما کمک میکند که روز را با انرژی بالایی شروع کنید. این غذا با عدس، سیبزمینی، قارچ و گوشت تهیه میشود. در این مطلب سه روش سرآشپزان رستوران را برای تهیه عدسی معرفی میکنیم.
اگر تا الان عدسی را به رژیم غذایی روزانه خودتان اضافه نکردهاید، ما به شما آموزش میدهیم که چگونه عدسی را با طعم خوشمزه و لذیذ برای صبحانه و میانوعده تهیه کنید.
طرز تهیه عدسی با سیبزمینی
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار |
عدس | ۲ پیمانه |
سیبزمینی | ۱ عدد |
روغن | ۱ قاشق غذا خوری |
رب | دو قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ عدد |
ادویه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه عدسی با سیبزمینی
۱.در مرحله اول تهیه عدسی، باید عدس را به خوبی بشویید. عدس را در مدت زمان دو ساعت در آب جوش بخیسانید تا نرم شود.
۲.پیاز و سیر را خرد کنید. در یک تابه کوچک پیاز و سیر را تف دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرد. پس از تف خوردن سیر و پیاز و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید.
۳.سیب زمینی را پوست بگیرید و در اندازههای کوچک آن را خرد کنید. سیب زمینی را به پیاز و سیر تف داده شده اضافه کنید و آن را تف دهید. پس از اینکه سیب زمینی را تف دادید، دو قاشق غذا خوری رب را به مواد اضافه کنید. مواد را تا جایی با رب تف دهید که بوی خامی رب از بین برود.
۴.عدس را آبکشی کنید و به مواد بالا اضافه کنید. مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۵.عدسی را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید که عدس و سیب زمینی به خوبی نرم شوند. صبحانه سالم و مغذی شما آماده است. شما میتوانید در زمان سرو عدسی آب لیمو و روغن زیتون را به غذا اضافه کنید و طعم غذا را به دلخواه خودتان خوشمزهتر کنید.
طرز تهیه عدسی با قارچ
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار |
عدس | ۱ پیمانه |
پیاز | دو عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
رب | ۱ قاشق غذا خوری |
ادویه | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه عدسی با قارچ
۱.در مرحله اول پیاز را خرد کنید. در یک قابلمه متوسط روغن را بریزید و پیاز را به داخل قابلمه منتقل کنید. پس از تف خوردن پیاز ادویه را به پیاز اضافه کنید.
۲.عدس ها را بشویید و به پیاز تف داده شده اضافه کنید. عدس و پیاز را باهم تف دهید و به مواد آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و به عدس اجازه دهید که به خوبی نرم و پخته شود.
۳.قارچها را بشویید و در اندازه متوسط خرد کنید. قارچها را با آب لیمو طعم دار کنید و در تابه متوسط آنها را تف دهید. پس از اینکه قارچها کاملا تف داده شد، رب را به آن اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
۴.قارچهای سرخ شده را به عدسی اضافه کنید و اجازه دهید که عدس به خوبی نرم شود.
طرز تهیه عدسی با گوشت
مواد لازم:
مواد لازم | مقدار |
عدس | ۱ پیمانه |
گوشت | ۱۰۰ گرم |
جو پرک | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
سیبزمینی | ۱ عدد |
ادویه | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه عدسی با گوشت
۱.عدس ها را بشویید و با دو پیمانه آب در قابلمه برزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
۲. پیاز را پوست بگیرید، به صورت خلالی آن را خرد کنید. داخل یک تابه متوسط کره بریزد و اجازه دهید که کره ذوب شود. پیاز را داخل تابه بریزید با کره آن را تف دهید. شما میتوانید در تهیه عدسی از روغن زیتون به جای کره استفاده کنید. تف دادن پیاز با روغن زیتون، طعم خوشمزگی غذا را دو چندان میکند.
۳.گوشت را به تکههای کوچک خرد کنید و در داخل تابه با کره تف دهید. گوشت را با زردچوبه، نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید. پس از اینکه گوشت تف داده شد، یک پیمانه آب را داخل تابه برزید و اجازه دهید که گوشت در مدت زمان ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم نیمه آبپز شود.
۴.سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سیب زمینی و جو پرک را به قابلمه عدسی اضافه کنید. سپس دو پیمانه آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید که آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
۵.در مرحله آخر گوشت تف داده شده را به قابلمه عدسی اضافه کنید. قبل از اضافه کردن گوشت به قابله آن را ریش ریش کنید. به مواد اجازه دهید که ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باهم به خوبی مخلوط شوند و عدسی طعم گوشت را به خود بگیرد.
ترفندهای رستورانی برای عدسی لعاب دار
- در زمان پخت عدسی مقداری آرد یا نشاسته ذرت را به عدسی اضافه کنید. آرد و نشاسته ذرت باعث میشوند که عدسی غلظت مناسبی داشته باشد. نشاسته ذرت در مقایسه با آرد غلظت بیشتری به عدسی میدهد. اگر نشاسته ذرت را به عدسی اضافه کردید؛ ابتدا نصف قاشق غذاخوری به عدسی اضافه کنید. اگر عدسی به غلظت مناسب نرسید، مقدار بیشتری نشاسته ذرت را به عدسی اضافه کنید.
- اگر دوست دارید، عدسی لعابدار و غلیظ شود. در زمان تهیه عدسی اضافهکردن سیبزمینی را فراموش نکنید. پیشنهاد میکنیم برای غلیظتر شدن عدسی ابتدا سیبزمینی را آبپز کنید، آنها را له کنید و به عدسی اضافه کنید.
- برای غلیظتر و خوشمزهتر شدن عدسی از آب گوشت بهجای آب استفاده کنید.
سخن پایانی
در این مطلب سه روش رستورانی را برای تهیه عدسی آموزش دادهایم. عدسی یک غذا سالم و مغذی برای صبحانه و میانوعده است. شما میتوانید در تهیه عدسی از سیبزمینی، قارچ و گوشت استفاده کنید.
برای لعابدار شدن عدسی نشاسته ذرت و آرد را به غذا اضافه کنید. برای تهیه عدسی خوشمزه و لذیذ در خانه کافی است که یکی از سه طرز تهیه عدسی رستورانی را دنبال کنید. بامهارتهای آشپزی خود، همین حالا شروع کنید.
منبع: خبرآنلاین