راز خوشمزگی همبرگر رستورانها؛ داور “مسترشف” ترکیه فاش کرد!
چربی گوشت نیز مهم است، ضمن اینکه گوشت برگر باید از سر سینه (کول) گاو باشد.
حتما تا کنون با این مسئله مواجه شده اید که بین همبرگری که در فست فودها سفارش می دهید با آنچه که در خانه درست می کنید تفاوت طعم وجود دارد.
“سومر سیوری اوغلو” سرآشپز و داور مسابقه تلوزیونی “مستر شف”نکاتی را که هنگام تهیه برگر در خانه باید به آنها توجه کنید فهرست کرده و راز خوشمزگی همبرگر فست فودی ها را فاش کرده است .
به گفته سرآشپز “سومر”، مهمترین نکته این است که به گوشت چیزی غیر از نمک و فلفل اضافه نکنید. البته میزان چربی گوشت نیز مهم است، ضمن اینکه گوشت برگر باید از سر سینه (کول) گاو باشد.
علاوه بر این، نباید هنگام ورز و فرم دادن، گوشت را زیاد فشرده کنید. او می گوید استفاده از یک تابه گریل یا چدنی روی حرارت متوسط هنگام پختن گوشت ، بهترین نتیجه را برای شما تضمین می کند، ضمن اینکه باید دقت کنید پشت و روی برگر به یک اندازه پخته شوند.
منبع: عصر ایران