دایره‌المعارف انواع قهوه؛ دیگر هنگام سفارش در کافه سردرگم نشوید!

دایره‌المعارف انواع قهوه؛ دیگر هنگام سفارش در کافه سردرگم نشوید!

کاپوچینو، نوشیدنی محبوب ایتالیایی با حجمی در حدود ۱۸۰ میلی‌لیتر که از ترکیب مساوی شیر و فوم تهیه می‌شود. تفاوت آن با لاته در حجم شیر و فوم ضخیمی است که روی آن قرار دارد. اروپایی‌ها و استرالیایی‌ها گاهی کمی پودر شکلات روی آن می‌ریزند.

کد خبر : ۲۲۲۴۹۳
بازدید : ۱۳

تا به حال برایتان سؤال نشده که وقتی می‌خواهید قهوه بخورید، کدام سفارش برای حال و هوای فعلی‌تان مناسب‌تر است و این قهوه‌ها چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟ احتمالاً با بسیاری از آن‌ها آشنا هستید، اما دانستن جزئیات بیشتر می‌تواند به درک بهتر نوشیدنی که سفارش می‌دهید، کمک کند.

49_11zon

اسپرسو

شناخته‌شده‌ترین نام در دنیای قهوه، اسپرسو است. حجم آن بسته به نوع سینگل شات یا دبل شات، بین ۲۰ تا ۴۰ میلی‌لیتر است. در گذشته، سینگل شات را جداگانه عصاره‌گیری می‌کردند، اما امروزه از دبل شات نصفه برای این منظور استفاده می‌شود. اسپرسو بیشترین کافئین را در کمترین حجم ممکن دارد.

50_11zon

ریسترتو و لانگو

این دو نوع قهوه مشابه اسپرسو هستند اما مدت زمان عصاره‌گیری‌شان متفاوت است. ریسترتو حجمی در حدود ۲۰ میلی‌لیتر و لانگو تا ۷۰ میلی‌لیتر دارد. اگر اسپرسو را وسط یک خط در نظر بگیریم، ریسترتو و لانگو در انتهای این خط قرار می‌گیرند.

51_11zon

آمریکانو

یک دبل شات اسپرسو که با آب رقیق شده و در لیوانی با حجم ۱۸۰ تا ۲۴۰ میلی‌لیتر سرو می‌شود. طعم ملایم‌تری نسبت به اسپرسو دارد، اما کافئین آن تغییری نکرده است. می‌توانید حجم آب اضافه را بسته به سلیقه خود تغییر دهید.

52_11zon

ماکیاتو

ماکیاتو یا اسپرسو ماکیاتو، یک دبل شات اسپرسو است که مقدار کمی فوم شیر روی آن قرار می‌گیرد. این نوشیدنی برای کسانی مناسب است که می‌خواهند طعم اسپرسو را با کمترین مقدار شیر ملایم کنند.

53_11zon

کورتادو

این نوشیدنی با نسبت تقریباً برابر اسپرسو و شیر تهیه می‌شود و منشأ آن اسپانیایی است. حجم آن بین ۸۰ تا ۱۲۰ میلی‌لیتر است و کوبایی‌ها معمولاً آن را با شیر غلیظ و شیرین تهیه می‌کنند.

54_11zon

کاپوچینو

نوشیدنی محبوب ایتالیایی با حجمی در حدود ۱۸۰ میلی‌لیتر که از ترکیب مساوی شیر و فوم تهیه می‌شود. تفاوت آن با لاته در حجم شیر و فوم ضخیمی است که روی آن قرار دارد. اروپایی‌ها و استرالیایی‌ها گاهی کمی پودر شکلات روی آن می‌ریزند.

55_11zon

فلت وایت

این نوشیدنی حجمی مشابه کاپوچینو دارد، اما بدون فوم شیر است. نیوزیلندی‌ها مدعی هستند که آن را اختراع کرده‌اند.

56_11zon

لاته

تلفظ این نام در ایران مورد بحث است، اما به هر حال لاته یا لته، یک نوشیدنی با حجم ۲۴۰ تا ۳۰۰ میلی‌لیتر است که ترکیب رقیق‌تری از شیر و قهوه دارد و برای کسانی که طعم غلیظ را قهوه نمی‌پسندند، مناسب است.

57_11zon

موکا

مشابه لاته است، اما کمی سیروپ یا شکلات آب‌شده به آن اضافه می‌شود که می‌تواند بسته به نوع شکلات، طعمی شیرین یا تلخ داشته باشد.

58_11zon

کارامل ماکیاتو

این نوشیدنی مشابه لاته است، اما با سیروپ وانیل و کارامل طعمی شیرین و خاص پیدا می‌کند.

59_11zon

آفوگاتو

بیشتر به‌عنوان یک دسر شناخته شده و از ترکیب یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی با یک شات اسپرسو تهیه می‌شود. در برخی کشورها مواد دیگری هم به آن اضافه می‌شود، اما ساده‌ترین شکل آن بهترین انتخاب است.

60_11zon

آیریش کافی

سرو این نوشیدنی که در ایران ممنوع است، از ترکیب ۵۰ گرم ویسکی با ۱۲۰ میلی‌لیتر قهوه و مقداری خامه هم‌زده و شکر تهیه می‌شود.

61_11zon

کان پانا

نوعی اسپرسو که روی آن خامه هم‌زده قرار می‌گیرد. این نوشیدنی کمتر در ایران سرو می‌شود، اما به‌عنوان نوشیدنی وینی شناخته می‌شود.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید