طرز تهیه خوشمزه‌ترین شیرینی‌های نوروزی

طرز تهیه خوشمزه‌ترین شیرینی‌های نوروزی

شیرینی‌‌های خانگی عید، همیشه طعمی خاص و خاطره ‌انگیز دارند. از کوکی ‌های گردویی و شکلاتی گرفته تا شیرینی‌ های زعفرانی و پفکی، با دستورهایی ساده و خوشمزه، می‌ توانید میز عیدتان را پر از طعم‌ های لذیذ و متفاوت کنید. با این دستورها عیدتان را شیرین‌ تر کنید!

کد خبر : ۲۲۸۹۸۲
بازدید : ۳۶

در این مقاله به شما بهترین دستورهای شیرینی خانگی برای شب عید را معرفی می ‌کنیم. از شیرینی‌ های ترد و خوشمزه تا کوکی ‌های نرم و شکلاتی، تمام آنچه برای یک پذیرایی خاص و خوشمزه در این ایام نیاز دارید، در اینجا آورده شده است.

به گزارش راهنماتو، عید نوروز برای بسیاری از ما زمانی است که دور هم جمع می ‌شویم، با دوستان و خانواده شادی می‌ کنیم و بهترین طعم ‌ها را تجربه می ‌کنیم. یکی از بهترین قسمت‌ های عید، شیرینی ‌های خانگی هستند که با طعم و عطر خوششان، خانه را پر از محبت می ‌کنند.

 در این مطلب از آشپزی، مجموعه ‌ای از شیرینی ‌های نوروزی و کوکی ‌های خوشمزه را معرفی می ‌کنیم که هر کدام طعمی خاص و ویژه دارند.

۱. شیرینی نخودچی

89

شیرینی نخودچی یک شیرینی سنتی با طعم ملایم و بافتی نرم و شکننده است که همیشه در کنار دیگر شیرینی ‌های نوروزی جایگاه ویژه‌ای دارد.

مواد لازم شیرینی نخودچی:

آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم

کره یا روغن جامد: ۱۲۵ گرم

پودر قند: ۱۲۵ گرم

هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی نخودچی:

مرحله اول: کره یا روغن جامد را با پودر قند کاملاً هم بزنید تا کرم‌رنگ و سبک شود.

مرحله دوم: آرد نخودچی را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: هل را افزوده و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله چهارم: خمیر را داخل کیسه بگذارید و ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله پنجم: سپس خمیر را پهن کرده و قالب بزنید.

مرحله ششم: روی آن‌ها پودر پسته بپاشید و در فر ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

۲. کوکی گردویی

90

این کوکی خوشمزه با گردوهای برشته و طعمی غنی از شکلات، گزینه ‌ای عالی برای پذیرایی از مهمانان در ایام عید است.

مواد لازم کوکی گردویی نرم و خوشمزه:

گردو خرد شده: ۱ لیوان

سفیده تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: ۱ لیوان

وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکی گردویی نرم و خوشمزه:

مرحله اول: سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا کاملاً حجیم شود.

مرحله دوم: کم‌کم شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

مرحله سوم: وانیل و گردوی خرد شده را اضافه کنید.

مرحله چهارم: با قاشق روی سینی فر با کاغذ روغنی بریزید.

مرحله پنجم: در فر ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.

۳. کوکی نارگیلی

91

کوکی نارگیلی با بافت ترد و طعمی دلپذیر، یک انتخاب عالی برای کسانی است که طعم نارگیل را دوست دارند.

مواد لازم کوکی نارگیلی ترد و خوشبو:

پودر نارگیل: ۱ لیوان

سفیده تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: ۳/۴ لیوان

وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکی نارگیلی ترد و خوشبو:

مرحله اول: سفیده تخم‌مرغ را بزنید تا حجیم شود.

مرحله دوم: شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

مرحله سوم: وانیل و پودر نارگیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید.

مرحله چهارم: با قاشق روی سینی فر بریزید.

مرحله پنجم: در فر ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

۴.  شیرینی برنجی زعفرانی

92

شیرینی برنجی زعفرانی با طعم دلپذیر گلاب و زعفران، جزو شیرینی ‌های پرطرفدار در ایام نوروز است.

مواد لازم شیرینی برنجی زعفرانی:

آرد برنج: ۲۵۰ گرم

کره: ۱۲۵ گرم

پودر قند: ۱۲۵ گرم

زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی برنجی زعفرانی:

مرحله اول: کره و پودر قند را هم بزنید تا نرم و کرمی شود.

مرحله دوم: زرده تخم‌مرغ، گلاب و زعفران را اضافه کنید.

مرحله سوم: آرد برنج را کم‌کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

مرحله چهارم: خمیر را ۱۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله پنجم: از خمیر گلوله‌های کوچک برداشته و شکل دهید، سپس با مهر مخصوص طرح بزنید.

مرحله ششم: در فر ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

۵. کوکی شکلاتی

93

کوکی‌هایی با بافتی نرم و طعمی غنی از شکلات که در دهان آب می‌شوند و برای پذیرایی در شب عید ایده آل هستند.

مواد لازم کوکی شکلاتی نرم و لطیف:

آرد: ۲ لیوان

کره: ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ لیوان

تخم‌مرغ: ۱ عدد

وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم و لطیف:

مرحله اول: کره و شکر را هم بزنید تا کرمی شود.

مرحله دوم: تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید.

مرحله سوم: آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و کم‌کم به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم: از خمیر گلوله‌هایی برداشته و روی سینی فر بچینید.

مرحله پنجم: در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.

۶. شیرینی پفکی گردویی

94

شیرینی پفکی گردویی با طعم دلنشین گردو و بافت پفکی و سبک، انتخابی شگفت ‌انگیز برای شیرینی ‌پزی در نوروز است.

مواد لازم شیرینی پفکی گردویی:

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: ۱ لیوان

وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

گردو خرد شده: ۱ لیوان

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی:

مرحله اول: زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کنید.

مرحله دوم: سفیده را هم بزنید تا پف کند، سپس شکر را کم‌کم اضافه کنید.

مرحله سوم: وانیل و گردوها را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم: با قاشق روی سینی فر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد ۱۵ دقیقه بپزید.

۷. شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا

95

شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا و طعم زعفران، یک انتخاب پرطرفدار و زیبا برای تزیین میز عید است.

مواد لازم شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا:

خمیر هزارلا: ۱ بسته آماده (یا خمیر خانگی)

کره: ۵۰ گرم

پودر قند: برای تزیین

زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد

زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق چای‌خوری

شربت بار (شهد غلیظ) برای رومال

طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با خمیر هزارلا:

مرحله اول: خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به شکل مستطیل برش بزنید.

مرحله دوم: با چاقو وسط آن‌ها را یک برش کوچک دهید.

مرحله سوم: زرده تخم‌مرغ و زعفران را مخلوط کرده و روی آن‌ها بزنید.

مرحله چهارم: در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

مرحله پنجم: بعد از پخت، روی آن شربت بمالید و با پودر قند تزیین کنید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید