شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴؛ طرز تهیه شیرینی نخودچی شکری

شیرینی نخودچی شکری نوعی شیرینی نخودی است که روی آن با شکر و پودر پسته تزیین میشود.
در روزهایی که به ایام نوروز نزدیک میشویم، پخت شیرینیهای خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق میگیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی میافتند. شیرینیهای مخصوص نوروز که در خانه تهیه میشوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و مشهور ایرانی است که عطر و طعم فوقالعادهای دارد و بسیار محبوب و پر طرفدار است.
شیرینی نخودچی شکری نوعی روش پخت شیرینی نخودی است که شباهت زیادی به شیرینی نخودچی اصیل دارد، ولی در آن از ترکیب آرد سفید و آرد نخود و زرده تخم مرغ استفاده میشود و روی این شیرینی با شکر تزیین شده است. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه و متفاوت را برای روزهای عید نوروز در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی نخودچی شکری همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد نخودچی: ۵۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۱۸۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
روغن جامد: ۱۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم
شکر: به میزان لازم
طرز تهیه
نکات مهم
ـ مهمترین مسئله برای تهیه یک شیرینی نخودچی خوشمزه استفاده از آرد نخود مرغوب است. آرد نخود گل بهترین آرد نخود در بازار است. حتما آرد نخود را از لوازم قنادیهای معتبر و به صورت فلهای تهیه کنید و قبل از استفاده یکبار آن را الک کنید.
ـ پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشتکوب بکوبید و سپس الک کنید.